Dead By Daylight 6. Yılı için Yeni Vaatlerde Bulundu

Dead By Daylight, altıncı yıl dönümü için daha fazla Resident Evil crossover, Attack On Titan kostümleri ve tuhaf bir flört simülasyonu vaat ediyor.

Behavior Interactive‘in asimetrik korku oyunu Dead By Daylight, altı yıldır güçlü bir şekilde piyasada yer alıyor. Stüdyo, başarıyı kutlamak için hayranları heyecanlandıracak bir dizi yeni duyuru ve teaser yayınladı.

Dead By Daylight için Yenilikler

Birincisi, yeni bir haritayı, The Dredge adlı yeni oynanabilir bir katili ve hayatta kalan Haddie Kaur’u tanıtan Roots Of Dread bölümü.

The Dredge’e gelince, hayatta kalanların saklanmak için kullandıkları dolaplar arasında ışınlanabilen “gölgelerde kıvranan biçimsiz bükülmüş uzuvlar kütlesi” olarak tanımlanıyor.

Bölüm 7 Haziran’da çıkıyor, ancak Behavior Interactive bu yıl gelecek olan yeni bir bölümün daha tanıtımını yaptı. Resident Evil ile yeni bir geçiş.

Serinin emektarları Leon S. Kennedy ve Jill Valentine, Resident Evil 3’ün Nemesis’i ile birlikte geçen yıl oyuna zaten eklendi. Şimdi, daha da fazlası gelmeye hazırlanıyor.

Albert Wesker Katil Olacak

Dead by Daylight: Resident Evil: PROJECT W için yayınlanan bir teaser pek bir şey açıklamadı. Ancak adını verdi. Hayranlar kötü niyetli Albert Wesker’in yeni bir oynanabilir katil olarak hizmet edeceğini varsaydılar.

Wesker, kaba kişiliği ve abartılı ses oyunculuğu sayesinde tam olarak korkutucu dediğimiz şey değil. Ancak insanüstü gücü ve hızı onu Dead By Daylight’ın hayatta kalanları için mükemmel bir tehdit haline getiriyor.

Yeni kurtulanların Ada Wong ve Rebecca Chambers olduğu tahmin ediliyor. Ancak bugün Behavior Interactive’in uygun bir tanıtım fragmanı paylaştığı zamana kadar kesin olarak bilemeyeceğiz.

Dead By Daylight Flört Similasyonu Geliyor

Resident Evil Village’dan Lady Dimitrescu’nun bu kadar popüler olmasına rağmen Dead By Daylight için seçilmemesine gerçekten şaşırdık. Ayrıca, çıkan flört simülasyonu yan ürünü için mükemmel olurdu.

Evet, Dead By Daylight’ın sızdırılan flört oyunu gerçek. Görünüşe göre, bu bir hayran anketinden kaynaklanıyor. Hayranlar oyunun canavarlar ve katiller grubunu gerçekten romantize etmek istedi.

Hooked On You: A Dead By Daylight Dating Sim başlıklı oyunda sadece dört karakter olacak. Bunlar The Huntress, The Spirit, The Trapper ve The Wraith’tır. Onların geçmişlerinin gizemini ve hepsinin tropik adaya nasıl geldiklerini çözmenizi içeriyor.

Şu anda sadece bu yaz Steam’de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Aynı derecede saçma KFC flört simülasyonunun arkasındaki ekip olan Psyop ile işbirliği içinde yapıldı.

Son duyuru, bu tamamen estetik olmasına rağmen, başka bir geçiştir. Hit manga ve anime serisi Attack On Titan’a dayanan 10 kostüm, bir noktada Dead By Daylight’a geliyor. Hayatta kalanları ve katilleri serideki belirli karakterlere benzeyecek şekilde giydiriyor.

Biraz garip bir eşleşme olsa da, Call Of Duty’ye Attack On Titan kostümleri eklemekten daha mantıklı. Bazıları bunun Resident Evil gibi tam teşekküllü bir crossover olmadığı için hayal kırıklığına uğrayabilir. Ancak oyun dev oldukları düşünüldüğünde tam olarak oynanabilir bir Titan ekleyemez.

Dead By Daylight Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, PlayStation 5, PC, Stadia, iOS ve Android için kullanılabilir.

 

 

Exit mobile version