DC Filmleri İzleme Sırası Nedir?

Çıkış tarine ve kronolojik sıralamaya göre DC izleme sırası nasıl olmalıdır? DC filmleri hangi sırayla izlenir? Bu soruları yanıtladık.

DC filmleri izleme sırası nasıl olmalıdır? Bu soru, DC Genişletilmiş Evreni filmlerinin tamamını izlemek isteyenlerin ancak bunu bir düzen içinde, eksiksiz bir biçimde izlemek isteyenlerin sorduğu soruların başında geliyor.

Bu listede Çelik Adam (Man of Steel) ile başlayan DC Genişletilmiş Evreni filmlerine yer versek de daha önce DC Comics’ten beyaz perdeye uyarlanan çok sayıda film olduğunu da belirtmiş olalım. Bu, listenin Joaquin Phoenix’in Joker karakterini canlandırdığı Joker filmi gibi filmlerin bu listede yer almadığı anlamına geliyor.

Filmleri kronolojik sıralamaya göre izlemek isterseniz kronolojik sıralamayı, çıkış tarihine göre izlemek isterseniz çıkış tarihine göre hazırlanan sıralamayı inceleyin.

Çıkış Tarihine Göre DC Filmleri İzleme Sırası

Çıkış Tarihine Göre DC Filmleri İzleme Sırası

Kronolojik Sıralamaya Göre DC Filmleri İzleme Sırası

DC filmlerini izlemek için kronolojik sıralamanın neden takip edilmesi gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Ne de olsa bütün filmler bir noktada birbirinden ayrılıyor. Bu filmleri kronolojik sıralamaya göre izlemelisiniz çünkü her bir filmin bir önceki ya da bir sonraki film ile bağlantısı bulunuyor.

Filmler arasındaki geçişten de fark edebileceğiniz üzere görünmez bir köprü var. Bir filmde başka bir filmdeki olayların üzerinden ilerlenebiliyor ya da o olaylara vurgu yapılabiliyor. Bu nedenle olayların nasıl geliştiğini iyi anlamak gerekiyor. Bunu yapmanın en iyi yolu da DC filmlerini kronlojik sıralamaya göre izlemekten geçiyor.

DC Genişletilmiş Evreni, Marvel’ın biraz daha gerisinde bir başlangıç yapmış olsa da şu anda oldukça iyi ilerliyor. Bu kesintisiz ilerleme sayesinde her geçen daha mükemmel bir noktaya ulaşılıyor. Sonuç olarak biz seyirci kitlesini ilerleyen zamanlarda çok daha iyi filmler bekliyor.

X Men hangi sırayla izlenir sorusunun cevabını merak edenler için daha önce bir liste hazırlamıştık. Dilerseniz bu listeye de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version