Dailymotion Video İndirme Nasıl Yapılır?

Dailymotion video indirme yöntemlerine mi ihtiyacınız var? Size bu konuda yardımcı olacak listedeki yöntemleri inceleyin.

Dailymotion Video İndirme Nasıl Yapılır?

Dailymotion, zengin içerik yelpazesi ile harika bir video paylaşım platformudur ama bu platformda video izlemek için internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Bu nedenle çok sayıda kullanıcı videoları internet olmadan da izlemek için Dailymotion video indirme yöntemleri arıyor.

Neyse ki Dailymotion’da barındırılan herhangi bir videoyu saniyeler içinde indirmek ve çevrim dışı izlemek mümkündür. Aşağıda yer alan yöntemlere başvurarak ister bilgisayar ister telefon ister tablette Dailymotion videolarını internetsiz izleyebilirsiniz.

Dailymotion Video İndirme Yöntemleri

Görüldüğü üzere Dailymotion’da yer alan herhangi bir video birçok farklı yöntemle cihaza kaydedilebiliyor. Dilerseniz gelin, bu yöntemleri daha ayrıntılı bir şekilde ele alalım.

Online Video İndirme Araçları

Birçok online video indirme sitesi, Dailymotion da dahil olmak üzere birçok video paylaşım platformunda yayımlanmış videoları indirmenize imkân tanır. Bu araçlara örnek olarak savefrom sitesi verilebilir.

Bu aracın kullanımı ücretsizdir, video indirmek için kaydolmaya gerek yoktur. Savefrom sayesinde Dailymotion videosunu telefonunuza, tabletinize ya da bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız Savefrom’un sitesine girip “Paste your video link here” yazısının bulunduğu kutunun içine video bağlantısını yapıştırıp “Download” butonuna basın.

Daha sonra video kapağının üzerindeki oynatma butonuna tıklayıp ön izlemesine bakabilir, videonun üzerine sağ tıklayıp videoyu farklı kaydedebilir ya da direkt “Download” butonuna basarak videoyu yüksek kalitede cihazınıza indirebilirsiniz.

Video İndirme Eklentileri

Gerek Google Chrome gerek Mozilla Firefox gerek Opera gerekse diğer web tarayıcılarında kullanılabilecek çok sayıda video indirme eklentisi mevcuttur. Bunların içinde Dailymotion’u destekleyen araçlar da vardır.

Eklenti mağazasına giderek birçok video indirme eklentisi bulabilirsiniz. Hangi eklentiyi kullanacağınıza karar vermeden önce o eklentinin gerçekten güvenilir olduğundan ve Dailymotion ile uyumlu bir şekilde çalıştığından da emin olmalısınız.

Video İndirme Programları

Video indirmek için program da kullanabilirsiniz. Bu programların başında Internet Download Manager (IDM) gelir. Bu program, web tarayıcısında görüntülediğiniz hemen hemen her videoyu indirmenizi sağlar.

IDM yazılımını yükledikten sonra web tarayıcısını açın ve Dailymotion’a girin. Burada hangi videoyu indirmek istiyorsanız o videoyu açın ve “Bu video dosyasını indir” butonuna tıklayın.

Exit mobile version