Cyberpunk 2077 Keanu Reeves ile ilişkiyi yasakladı

Cyberpunk 2077 yaratıcısı CD Projekt Red, modcuların Keanu Reeves karakterini bir seks nesnesine dönüştürmeyi bırakmasını rica etti. Oyuncuların Keanu Reeves karakteriyle seks yapmasına izin veren bir hayran modunun ardından, geliştirici Johnny Silverhand, PC Gamer’a kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğin “başkalarına zararlı” olamayacağını söyledi. Özellikle modlar söz konusu olduğunda. Geliştirici, “Model değişimlerinde, özellikle açık durumları içerenlerde, Cyberpunk 2077 oyununda karakterler yaratmak amacıyla bize görünüşlerini ödünç veren kişiler tarafından bu şekilde algılanabilir” dedi.

Xbox Game Pass 18 milyon aboneye ulaştı

CYBERPUNK 2077 OYUNUNDA KEANU REEVES NASIL BİR İLİŞKİ YAŞANIYOR?

Reeves’in karakterinin oyun içi bir seks sahnesine sahip olduğunu belirtmek gerekir. Ancak bu onun bakış açısından oynar. Johnny olarak oyuncu, beyaz tepesine açıklanamaz bir şekilde iyi likörü gitar riffleri ile dolduran sarışın bir kadınla ilişki yapar.

Eurogamer ilk olarak, bir seks işçisi “joytoy” karakter modelini Reeves’in Johnny’siyle değiştiren Nexus Mods dosyalarında haber yaptı. Modda, giyinik kalan Johnny artık oyuncuların gözünden görülen cinselleştirilmiş karakter. Ayrıca kısa sahne boyunca joytoy’un seslendirmesini kullanır.

Oyuncuların modlar aracılığıyla deneyimlerini kişiselleştirmesi tipik bir durumdur. Cyberpunk topluluğu bunu oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana yapıyor. CD Projekt Red, resmi modlama araçlarını piyasaya sürdü. Ancak, o zamandan beri yaratıcısı tarafından Nexus Mods’da gizlenen mod, bu sınırı aşıyor.

CD Projekt Red, PC Gamer’a “Oyun için icat ettiğimiz karakterler için, oyunu istediğiniz zaman ayarlamanıza ve eğlenmenize geniş ölçüde izin veriyoruz” dedi. “Oyuna katılmasını istediğimiz gerçek kişilerin modellerine gelince, açık iznine sahip değilseniz, rahatsız edici bulunabilecek herhangi bir durumda onları kullanmaktan kaçınmanızı rica ediyoruz.”

Exit mobile version