CTR Nitro-Fueled Nintendo Switch’te ücretsiz

CTR Nitro-Fueled Nintendo Switch Online üyelerine 30 Aralık’tan 5 Ocak’a kadar ücretsiz olarak sunulacak. Nintendo Switch Online üyeleri 2021’e yepyeni bir oyunla başlayabilir. Erişebilecekleriniz konusunda da herhangi bir kısıtlama yoktur. Yani hem kampanya hem de çok oyunculu modlar, Nintendo Online aboneliği olan herkes CTR Nitro-Fueled oyununa erişilebilir olacaktır.

CTR MARIO KART KADAR ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR

CTR, Mario Kart kadar popüler olmayabilir, ancak bıyıklı tesisatçı kadar övgüyü hak ediyor. Etkileyici bir yarışçılar dizisi, zorlu parkurlar ve tonlarca açılabilir içerik, onu piyasadaki en iyi kart yarışçılarından biri yapar. Sevilen Bandicoot’un hayranları da, serinin klasik seviyelerine saygı duruşunda bulunan parçaların birçoğu ile bir ziyafet için hazır olacak. Çoğu satış noktası, geçen yıl piyasaya sürüldüğünde oyuna olumlu notlar verdi. Switch Online kadrosuna geçici olarak eklendiğini görmek, aboneler için harika bir bonus.

Google’da 2020 yılının en çok aranan oyunu Among Us

Maalesef anlaşma yalnızca Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika’da geçerlidir. Ancak bu bölgelerdeyseniz, tetiği çekmeden ve kalıcı olarak kadronuza eklemeden önce geçen yılın en iyi yarış oyunlarından birini test etmenin harika bir yoludur.

Crash Bandicoot, It’s About Time sayesinde 2020’de etkileyici bir gösteri yaptı. Crash 3’ün uzun zamandır beklenen devamı bu yıl nihayet yayınlandı. Tıpkı CTR: Nitro-Fueled gibi, web’de etkileyici incelemeler aldı. Geleneksel Crash formülünden çok da uzaklaşmaz. Ancak kökleriyle temasını kaybetmeden kendisini modern çağa çekmek için yeterlidir.

2021’e farklı bir oyunla başlamak istiyorsanız, Switch eShop şu anda bu yılın en popüler oyunlarından düzinelerce indirim yapan bir kış promosyonu düzenliyor. Diziye Hades, Cuphead, Spiritfarer ve hatta Super Meat Boy dahildir. Tasarrufların çoğu Ocak ayı başında sona eriyor, bu nedenle ilgileniyorsanız teklifleri hafta sonundan önce kontrol edin.

Crash Team Racing Nitro-Fueled, 30 Aralık ve 5 Ocak arasında Nintendo Switch Online abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Exit mobile version