CS GO Round Süresi Uzatma Nasıl Yapılır?

CS GO round süresi uzatma komutu nedir, hangi adımlar izlenmelidir? Bunun gibi soruları bütün detaylarıyla cevaplıyoruz.

CS GO Round Süresi Uzatma Nasıl Yapılır?

CS GO round süresi uzatma işleminin nasıl gerçekleştirileceğini mi merak ediyorsunuz? Aslına bakacak olursanız yalnız değilsiniz. Bu işlem, Counter Strike: Global Offensive oyuncuları tarafından en çok merak edilen işlemlerin başında geliyor.

First-person shooter (FPS) türündeki video oyunu CS: GO, rekabetçi oyunlar arasında en çok oynanan oyunlardan biridir fakat siz de takdir edersiniz ki rakiplerinizin üstesinden gelmek için bol bol antrenman yapmak gerekir.

Çeşitli silahlar üzerinde ustalaşmak ya da sis bombasının tam olarak nereye atılması hâlinde avantajlı olacağınızı detaylı bir şekilde analiz etmek için elbette ki fazladan zamana ihtiyacınız var ama mevcut süre sizin için yeterli olmayabilir.

Neyse ki konsola gireceğiniz kodlarla geçerli süreyi arttırabilir ve bu sayede daha fazla alıştırma yapabilirsiniz. Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

CS GO Round Süresi Uzatma Adımları

CS: GO’da round süresini uzatmak için mp_roundtime komutunu kullanmak gerekiyor. Bir round süresi maksimum 60 dakika olabiliyor. Süre maksimum ne kadar olabiliyorsa o kadar olmasını isteyenler, bu nedenle komutu yazdıktan hemen sonra bir boşluk bırakıp 60 yazmalıdır.

Round sayısı da benzer şekilde maksimum 36 olabiliyor. Bunun üzerine çıkılamıyor. Dust2 gibi haritalarda bombanın etkisiz hâle getirilmesi için verilen süreyi arttırmak da mümkündür. Bunun için mp_roundtime komutu yerine mp_roundtime_defuse komutunu kullanıyoruz. Süre maksimum 60 dakikadır. Sonuç olarak komutumuz şu şekilde olmalıdır: “mp_roundtime_defuse 60”.

Bu yazıda Counter Strike: Global Offensive’da bir round süresini nasıl arttıracağınız ya da azaltacağınızın yanı sıra round sayısını arttırma ve bomba imha süresini değiştirme işlemlerinin nasıl gerçekleştirileceğinizi gösterdik.

Bu konu ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa aşağıda yer alan yorumlar kısmından bunu bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version