CS: GO Broken Fang Operasyonu artık yayında

Valve stüdyo düzensiz bir şekilde yapılmayacağı için CS: GO en yeni operasyonu Broken Fang ile sevenlerine gülümsedi. CS: GO Broken Fang güncellemesi, yeni haritalar, yeni modlar ve – tabii ki – operasyon kartını satın almak isteyenler için premium bonuslar ile artık canlı. Her zamanki gibi, geliştiriciler güncellemeyi çok fazla birikim yapmadan bıraktılar.

Fortnite’da Kratos sızıntısı!

Ancient, Defusal için oluşturulmuş yepyeni bir rekabetçi harita. Bir Güney Amerika tapınağının harabelerinde yer alan, bol orman havasına ve yakın dövüş ve daha uzun menzilli karşılaşmalar için konumlara sahiptir. Uzay temalı Apollo konumundan Engage’daki araba bayisine kadar beş yeni topluluk haritası da var.

Güncelleme ayrıca, bağlamsal pingler oluşturabilen ve bir düşmanı tespit etmek gibi şeyler için sohbette belirtme çizgileri sağlayan özelleştirilebilir bir sohbet çarkı sunar. Her turun başında bir yükleme kartı seçtiğiniz alan vardır.  Ardından size verilen eli bir bomba bölgesini almak veya savunmak için kullandığınız yeni bir mod da var.

Premium operasyon kartı ile, harita seçimleri ve yasakları içeren 5’e 5 rekabetçi eşleştirme ile Premier moduna erişim elde edeceksiniz. Ayrıca, haritaların her köşesindeki istatistiklerinizi ölçmek için ısı haritaları ve mermilerinizin indiği yere düşen yüzdeleri içeren ayrıntılı istatistik takibi de alacaksınız.

https://twitter.com/CSGO/status/1334617343859650560

Broken Fang Operasyonu 30 Nisan 2021’e kadar sürecek. Yeni şeylerin tüm ayrıntılarını resmi siteden edinebilirsiniz. Ve FPS oyunları hakkında daha fazla bilgi için, nereye tıklayacağınızı biliyorsunuz.

Exit mobile version