Corsair Dark Core RGB Pro

Corsair, hem profesyonellerin yoğun kullanımına hem de oyuncuların yüksek beklentilerini karşılayabilmek ve onları mutlu edebilmek geliştirilmiş olan Dark Core serisine yeni bir mouse dahil ediyor. Bu ürün Corsair Dark Core RGB Pro. Şık tasarımı ile oyun severlerin dikkatini çekmeyi başarırken teknik kısımda da üst düzey performans sunuyor.

Pixart PAW3392 sensörün kullanılırken bu sensör 18000 dpi hassaslık, 50G hızlanma ve 450 IPS hız gibi son derece iyi değerler sunuyor. iCUE üzerinden cihazın hassaslığını 1’er dpi aralıklarla kendi kullanım tercihinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Cihaz ayrıca gündelik kullanımda farkı fazla hissedilmese de 2000 Hz polling rate değerini destekliyor.

Ürünün iddialı yanlarından birisi de bağlantı seçenekleri. Corsair’in Slipstream teknolojisini kullanan model, 2.4 GHZ wireless bağlantısıyla oldukça iddialı. USB-C ile şarj modunda da çalışan ürünü kullanırken 0.5 ms seviyesinde olan gecikme süresi sayesinde kablolu veya kablosuz kullandığınızı ayırt edebilmek mümkün değil. Dark Core RGB Pro, ayrıca oyuncular için gerekli olmasa da bazı durumlarda hayat kurtarabilen Bluetooth bağlantısı da sunuyor.

Dark Core RGB Pro yakından incelendiğinde tamamen yeni bir tasarıma sahip. 9 bölge RGB aydınlatma ile etkileyici bir deneyim sunuyor. Sağ el kullanımı için geliştirilen ürün, son derece eğimli ve alımlı bir tasarıma sahip. Üzerinde bulunan 8 farklı tuş sayesinde simülasyon oyunlardan klavyeden tamamen kurtularak kontrolü tamamen mouse üzerinden sağlayabiliyorsunuz.

Ürün kasasında yumuşak ve pürüzlü bir tasarım tercih edilerek avuç desteğinde tutuş gücü arttırılmış. Bu alan biraz çabuk kirlenmesine rağmen cihazın kalitesini son derece arttırmış. Cihazın sol tarafında bulunan baş parmak desteğinde yine pürüzlü ve sert plastik tercih edilmiş. Biraz iri bir yapıda ve rekabetçi oyunlar için sınırda kabul edilebilecek olan 133 gram ağırlığa sahip.

Beraberinde gelen el desteği sayesinde sağ tarafta bulunan panel değiştirilebiliyor. Palm (avuç içi) kullanımı tercih edenler için cihaz bu şekilde kullanım için tasarlandığı belli etse de calm (pençe) tuşunu tercih edenler için uygun.

Dark Core RGB Pro pil ömrü tarafında ise alıştığımızın iki katı olarak 1000 mAh kapasitesi ile öne çıkıyor. Üst düzey ışık performansı nedeniyle güç tüketimi yüksek olan cihaz bu batarya kapasitesi ile standart aydınlatma ile 16 saat, aydınlatma kapalıyken ise 36 saat kullanılabiliyor.

Artılar:

Slipstream teknolojisi

Wi-Fi adaptörü ufalmış

Gövde içinde taşınabiliyor

Özelliklere göre rekabetçi fiyat

Bluetooth bağlantı seçeneği

Şık ve ergonomik tasarım

9 bölge RGB aydınlatma

Eksiler:

Biraz büyük ve ağır


 

Exit mobile version