Corby Rotha CX010 Smart GPS Drone

Son yıllarda hem profesyonel iş için hem de kişisel zevk için birçoklarının kullanmaya başladığı drone’lar popüler olmaya devam ediyor. Özelliklerine göre çok farklı drone modelleri bulunurken uygun fiyatlı olanların sayısı da artıyor. Drone kullanmaya yeni başlayanların tercih ettiği uygun fiyatlı drone modelleri arasında yer alan Corby Rotha, özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Uygun fiyatlı drone arayanlar için geliştirilen modeli, birçok farklı ortamda deneyimleme şansı bulduk.

Drone kullanmaya yeni başlayanların ve deneyim kazanmak isteyenlerin tercih ettiği uygun fiyatlı drone cihazlar arasında yer alan Corby Rotha, fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Yeni başlayanlar ve yüksek fiyatlı drone kullanarak risk almak istemeyenler için seçenek sunan alternatif; 1.200-1.500 TL fiyat aralığında bulunabiliyor. Bu yönüyle hem ilk aşamada yüksek fiyatlı drone kullanmak isteyenlere hem de fiyatına göre üst düzey özellikleriyle birçok kişiye hitap ediyor.

Drone kullanmaya yeni başlayanlar için kullanımı kolay tasarımı ve özellikleri ile Corby Rohta Drone birçok belli başlı özelliği barındırıyor. Havada sabit kalabilme özelliği olan drone GPS kontrol özelliğine de sahip bu sayede konumunu bulabildiği için hem güvenlik anlamında hem de üst düzey kullanım anlamında üstün performans çıkartıyor. Drone, ayrıca tek tuşla havalandığı konuma geri dönebilme özelliği ile işinizi kolaylaştırıyor.

Corby Rotha drone, kolaylığı açısından da kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Otomatik kalkış özelliği olan drone, istenilen kişiyi aktif olarak takip edebiliyor. Bu sayede drone hareketlerini kullanmadan otomatik olarak takip seçeneği ile başarılı ve ilginç videolar çekebilirsiniz. Drone iki farklı hız seçeneğine sahip ve istenilen hızda yüksek ivmeli manevra gerçekleştirme gücüyle geliyor.

Uygun fiyatı ile dikkat çeken Corby Rotha Drone’un kamera özellikleri de üst düzey performans vermeyi başarıyor. 300 metreye kadar anlık görüntü sunabilen model, 200 metreye kadar telefona 1080p HD kayıt yapabiliyor.

Corby Rotha, akıllı telefon hafızasına veya SD karta video kayıt yapabilme seçenekleri sunuyor. iOS ve Android telefonlarla uyumlu olan drone otomatik kalkış iniş özelliği, tek tuşla eve dönüş, havada sabit kalabilme ve rota belirleme özellikleri ile dikkat çekiyor.

Drone kullanıcıların en çok önem verdiği güvenlik için de kaybolmayı engelleme özelliği ile Corby Rotha drone’da başarılı bir iş çıkarıyor. Bağlantı sinyalinin kaybolması ve kapsama alanının dışına çıkılması durumunda cihaz otomatik olarak kalkış yaptığı noktaya iniş sağlıyor. Muazzam!

Artılar

Fiyat

Güvenlik

Kullanım kolaylığı

 

Eksiler

Tasarım daha iyi olabilirdi

Yüksek fiyatlı drone kullanarak risk almak istemeyenler için iyi bir seçenek sunan drone, 1.200-1.500 TL fiyat aralığında satın alınabiliyor.


 

Exit mobile version