Clubhouse Android’e Geliyor

Clubhouse, iOS kullanıcılarından sonra şimdi de Android kullanıcılarının hizmetine gelecek. Bu uygulama, sadece iOS kullanıcılarının kullanabildiği bir sesli konuşma uygulaması. Fakat şimdi, Android sürümü için testler başladı. İşte detaylar.

Uygulamadan biraz bahsedecek olursak, bu uygulama sayesinde sohbet odasında toplanarak sesli iletişim kurabiliyorsunuz. Fakat bu uygulama sadece iPhone’lar için mevcuttu. Uygulama, şimdi bunu değiştirmeyi planlıyor.

Clubhouse, Android’e geliyor

iOS kullanıcıları arasında epey popüler olan uygulama, Android beta testlerine başladı. Bu bilgiyi paylaştığı bir blog gönderisinde veren uygulama, aynı zamanda iOS için gelecek yeniliklere de değindi. Gönderide ‘gelecek haftalarda’ uygulamanın Android kullanıcıları için de erişime açık olacağından da bahsetti.

Uygulama, çıktığından beri Facebook, Instagram, Twitter gibi uygulamalarda benzerlerini görmeye başladık. Android kullanıcıları arasında da oldukça popüler olan ve sevilen uygulamanın şimdi kendisini kullanabileceğiz.

Clubhouse, Android'e geliyor
Clubhouse, Android’e geliyor

Uygulama yetkilileri, geçtiğimiz haftalarda uygulamanın Android kullanıcıları için sürümünün üzerinde çalışacaklarını söylemişti. Ek olarak uygulamada kullanıcıların para kazanmasını sağlayacağını da söylemişti. Şimdilik bu yolda kararlı ilerliyor gibiler.

Fakat bu uygulamanın ülkemizde kullanımı geçtiğimiz aylarda azaldı. Çıktığı dönemler çok popüler olan uygulama, Android’e geldiği zaman Türkiye kullanıcılarının tekrar ilgisini çekebilir. Fakat tabii ki bu sadece bir tahmin. Çünkü şuan Twitter, Instagram gibi uygulamaların da Clubhouse’a benzer özellikleri mevcut.

Reddit, Clubhouse benzeri uygulama için çalışıyor

Clubhouse, Android’e ne zaman gelecek?

Uygulama, sadece iOS ile hayatına başlayarak bir hata mı yaptı, göreceğiz. Yetkililer henüz tarih için kesin bir şey söylemedi. Fakat paylaştıkları yazıda ‘gelecek haftalarda’ ibaresi yer alıyor. Bu yüzden yakın bir zamanda bu uygulamayı Android için de görmeyi bekliyoruz.

Facebook’un Clubhouse rakibi Messenger Rooms olabilir

Exit mobile version