ChatGPT Telefon Numarası İstiyor, Nasıl Atlanır?

ChatGPT telefon numarası istiyor ama numarasız kullanmak istiyorum, ne yapmalıyım diye merak ediyorsanız bu yöntemleri deneyin.

ChatGPT telefon numarası istiyor, telefon numarası olmadan hesap oluşturma nasıl yapılır gibi sorularınız mı var? Yalnız değilsiniz. Pek çok internet kullanıcısı, herhangi bir hizmet için hesap oluştururken telefon numarası gibi kritik öneme sahip bilgileri vermek istemeyebiliyor.

Telefon doğrulaması gerekçesi ile gerçek telefon numaranızı vermeden ChatGPT’yi kullanmak istiyorsanız uygulayabileceğiniz çok sayıda yöntem var. Bu rehberde numaranızı vermeye gerek kalmadan ChatGPT kullanmanın yollarını öğrenebilirsiniz.

ChatGPT Telefon Numarası İstiyor, Nedeni Nedir?

OpenAI, kullanıcıların hesaplarını doğrulaması için telefon numaralarını vermesini zorunlu tutuyor. Bazı insanlar numaralarını paylaşmak istemese de kullanıcılara numarasını vermesinin şart koşulmasının arkasında bazı geçerli sebepler bulunuyor. İşte ChatGPT’nin yeni bir hesap oluşturmak için telefon numaranızı istemesinin nedenleri:

ChatGPT kullanabilmek için telefon numarası ile doğrulama şu anda bir gereklilik olsa da kullanıcılar alternatif yöntemleri araştırmaya devam ediyor.

Yukarıdaki gerekçelere rağmen eğer telefon numarası kullanmak istemiyorsanız aşağıda yer alan yöntemlere başvurmanızın vakti gelmiş olabilir.

ChatGPT Telefon Numarası Olmadan Nasıl Kullanılır?

Telefon numarası kullanmadan OpenAI hesabı oluşturmak ve ChatGPT’yi kullanmak için bu yöntemlerden birini deneyebilirsiniz. Aşağıda ChatGPT telefon doğrulama atlama yöntemleri hakkında daha detaylı olarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

WhatsApp ile Doğrulama

OpenAI hesabı oluşturmak için direkt telefon numarası vermek zorunda değilsiniz. Dilerseniz WhatsApp da kullanabilirsiniz. Bu hâlâ telefon numaranızı gerektiriyor ama iyi haber şu ki kayıt işlemini gerçekleştirirken sanal numara kullanmanız mümkündür.

Sanal Telefon Numarası Kullanma

Sanal telefon numarası sağlayıcıları, doğrulama kodlarını kendi gerçek numaranızı vermeden almanızı sağlayan bazı geçici numaralar sunar. ChatGPT’yi kullanırken gizli kalmak için mükemmel bir çözüm olabilir.

Bir VoIP numarası kullanarak kişisel telefon numaranızı paylaşmadan doğrulama işlemini tamamlayabilirsiniz. Birçok VoIP sağlayıcısı, ücretsiz ya da düşük maliyetli seçenekler sunarak gizliliğine önem veren ChatGPT kullanıcıları için uygun bir seçimdir.

Ücretsiz olanların çoğu zaten kullanılmış ya da yasaklanmıştır. Bu nedenle ücretli seçenekleri gözden geçirmeyi düşünmeniz önerilir. Bununla birlikte güvenilir bir hizmet aldığınızdan da elbette emin olmalısınız.

Bing AI Kullanma

ChatGPT’yi telefonu numarası doğrulamasından geçmeden kullanmayı istiyorsanız Microsoft’un arama motoru Bing’in bir parçası olarak sunulan Bing AI’ı deneyebilirsiniz. Görsel oluşturmayı da destekleyen sohbet botuna “bing.com/chat” adresinden ya da Edge tarayıcısının sağ panelinden erişilebilir.

Snapchat My AI Alternatifini Kullanma

Bing AI’a benzer şekilde Snapchat de ChatGPT’nin benzer bir sürümünü kullanır. Bing gibi ChatGPT’nin orijinal sürümünden daha gelişmiş olmasa da ChatGPT ile hemen hemen aynı deneyimi elde etmenizi sağlar.

Bunu daha çok robot bir arkadaş olarak düşünmelisiniz. Ona çok komplike görevler vermediğiniz sürece birçok talimatı yerine getirebilir ama siz yine de daha çok sohbet etmek için kullanmaya çalışın.

ChatGPT İçin Telefon Numarası Vermek Güvenli mi?

ChatGPT İçin Telefon Numarası Vermek Güvenli mi?

ChatGPT için hesap oluştururken telefon numaranızı vermekle ilgili endişeleriniz varsa OpenAI’ın destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Sorularınızı ele alabilir ve telefon numarası olmadan da kullanmanızı sağlayacak bazı alternatif doğrulama yöntemleri sağlayabilirler.

Exit mobile version