Casper VIA F1

Casper, Nisan ayında piyasaya çıkarttığı yeni akıllı telefonu Via F1 ile cep telefonundan profesyonel seviyede fotoğraf çekme isteğinde olanların bu beklentilerini karşılama iddiasını taşıyor. Hem de bunu bütçelerini fazlaca yormadan yapıyor.

Casper”ın çift arka kameralı ilk akıllı telefon modeli VIA F1 ile profesyonel seviyede fotoğraf çekilebiliyor. Biri 5, diğeri 13 megapiksel olmak üzere iki farklı arka kameraya sahip. Casper akıllı telefonlarda ilk kez kullanılan bu yeni teknoloji, kullanıcılara “”Bokeh”” alan derinliği efekti sayesinde istenen yere netlik yapma, sonradan netlik noktasını değiştirme ve daha fazla detay ile fotoğraf alanında sınırları zorluyor.

Telefon sadece arka yüzündeki iki kamerası ile değil, aynı zamanda ön yüzdeki 13 megapiksel çözünürlük sunan kamerası ile selfie tutkunlarının beklentilerini karşılıyor.  ön kameranın yüksek çözünürlüğüne ek olarak ön yüzde bulunan yumuşak flaş, çok daha iyi selfie çekimleri yapmayı sağlıyor.

Casper VIA F1, 2.0 Ghz 8 çekirdekli işlemci ve 4 GB RAM ile oldukça iyi bir performansa sahip. 64 GB depolama kapasitesine sahip olan akıllı telefonda aynı zamanda micro SD bellek kartı yuvası yer alıyor. Bu yuvaya 128 GB”a kadar destek bellek kartı takılarak, toplam depolama kapasitesi 192 kadar yükseltilebiliyor.

Akıllı telefon, Gorilla Glass 3 korumasına sahip 5.5 inç Full HD IPS ekranı, alüminyum metal gövdesi ile üst düzey sağlamlık ve 3000 mAh piliyle tam gün kullanım vaadediyor.

Casper VIA F1″ın fiyatı ise, KDV dahil 1,899 TL

Exit mobile version