Canon Powershot E1

Fotoğraf makinesinde rahatlık ve şıklığı arayanlara

Bu sayımızda bayanlar tarafından bayanlar için tasarlanmış şık ve eğlenceli bir fotoğraf makinesi inceledik. Canon”un PowerShot serisinin bu yeni üyesi, beyaz, mavi ve pembe renk seçenekleri ve yuvarlak hatlarıyla benzerlerinden ayrılan, ilgi çekici bir model. Her türlü ortam ve koşula uygun ayar seçenekleriyle kullanım kolaylığı da sunan E1, 10 MP çözünürlüğü, 4x optik zoom”u ve diğer özellikleri ile performansı ile de göz dolduran bir kamera.

E1, optik görüntü sabitleyiciye, Canon’a özgü yüz tanıma teknolojisine ve tamamen acemi kullanıcılar için tasarlanmış kolay mod dahil olmak üzere 17 çekim moduna sahip.

  Canon Powershot E1

Kolay çekim modu, aynı zamanda görüntüleri izlemede de kullanılarak fotoğrafları izleme ve silme işlemlerini kullanıcılar açısından kolay hale getiriyor.

E1, mercek kaydırmalı tip görüntü sabitleyici (IS) sistemi ile hafif kamera sarsıntılarını tespit ederek bundan kaynaklanan görüntü bulanıklıklarını minimum seviyeye indiriyor. Saniyede 4.000 adet gönderilen bu sinyaller bir IS kontrolcü tarafından işlenerek kamera ve kullanıcıdan kaynaklanan hareketleri ayırt edebiliyor. Fotoğraf çekimlerinin yanı sıra video kayıt da yapabilen Canon PowerShot E1 dijital fotoğraf makinesinin DIGIC III (Digital Imaging Core) görüntü işlemcisi, kameranın kullanım etkinliğini maksimum seviyeye çıkaran başlıca fonksiyonlarını idare ediyor. Gelişmiş görüntü işleme algoritmaları doğru değerlerde beyaz dengesi ile süper seviyede görüntü detayı ve renk sunumu sağlıyor.

Kameranın kullanıcı arayüzünü oluşturan menüsü, içlerinde Türkçe”nin de yer aldığı 25 dilde kullanılabiliyor. PowerShot E1, SD, SDHC ve MMC hafıza kartlarına ek olarak MMCplus ve HC MMCplus kart formatlarını da destekliyor. Canon PowerShot E1 kameranın dahili hafızası ise 32 MB.
 

 

Exit mobile version