En İyi Call of Duty Oyunlar

Tüm zamanların en iyi Call of Duty oyunlar neler? İşte Activision'ın CoD serisindeki en başarılı video oyunlarının listesi!

Call of Duty oyunlar sayısı her yıl artmaya devam ediyor. Peki, en başarılı CoD oyunu nedir? Popüler oyun serisindeki en başarılı yapımları merak ediyorsanız aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Call of Duty Oyunlar Önerileri

  1. Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  2. Call of Duty 2
  3. Call of Duty: Black Ops
  4. Call of Duty: Modern Warfare 2
  5. Call of Duty: Modern Warfare 3
  6. Call of Duty: Black Ops 4
  7. Call of Duty: Black Ops 2
  8. Call of Duty: Warzone
  9. Call of Duty: World at War
  10. Call of Duty: Vanguard

1. Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Aksiyon oyunları yazısında da yer verdiğimiz Call of Duty: Modern Warfare Remastered, oyuncuların büyük bir kısmı için serinin en iyi yapımıdır. CoD: Modern Warfare oyununun yenilenmiş sürümü olan oyun, 27 Temmuz 2017 tarihinde piyasaya sürüldü.

Raven Software ve Beenox tarafından geliştirilen video oyunu etkileyici bir hikayeye ve çok başarılı görevlere sahip.

2. Call of Duty 2

Tüm zamanların en başarılı oyunlarından bir tanesi olan CoD 2 isimli yapım, 2. Dünya Savaşı’nı konu alıyor. Infinity Ward tarafından geliştirilen yapım 25 Ekim 2005 tarihinde satışa sunuldu. Oyunun PC sürümü 86 metacritic puanına sahip.

3. Call of Duty: Black Ops

Treyarch tarafından geliştirilen CoD: Black Ops başarılı senaryo, hikaye anlatımı ve oynanış ile ön plana çıkıyor. Black Ops serisinin başlangıcı olan yapım 9 Kasım 2010 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyunda ayrıca tek başına ya da co-op oynanabilen zombi modu da bulunuyor.

4. Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare serisinin ikinci oyunu Infinity Ward tarafından geliştirildi. 12 Kasım 2009 tarihinde piyasaya sürülen oyun, tıpkı serinin önceki oyunu gibi kaliteli bir senaryoya sahip. Başarılı bölüm tasarımlarının yer aldığı video oyununda etkileyici bir atmosfer mevcut.

5. Call of Duty: Modern Warfare 3

Dünya çapında çok büyük bir başarı elde eden Modern Warfare serisinin son oyunu olan CoD: Modern Warfare 3, aksiyon dolu görevleri içerisinde barındırıyor. Infinity Ward ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen yapım 8 Kasım 2011 tarihinde piyasaya sürüldü.

6. Call of Duty: Black Ops 4

Treyarch tarafından geliştirilen CoD: Black Ops 4, senaryo modunun yanı sıra zombi modu ile de dikkat çekiyor. Serinin en başarılı yapımları arasında yer alan Black Ops 4, 6 Kasım 2015 tarihinde çıktı.

7. Call of Duty: Black Ops 2

Black Ops serisinin ikinci oyunu 2 Kasım 2012 tarihinde satışa sunuldu. 2025 yılında geçen oyun Amerika Birleşik Devletleri ve Çin arasındaki soğuk savaşı konu alıyor. Atmosferi çok başarılı bir şekilde yansıtan oyunda silah çeşitliliği ve hikaye anlatımı ön plana çıkıyor.

8. Call of Duty: Warzone

Warzone diğer CoD oyunlarından farklı olarak battle royale türüne sahiptir. Infinity Ward ve Raven Software tarafından geliştirilen video oyunu, geçtiğimiz yıl ücretsiz olarak sunuldu. Kısa sürede çok popüler bir yapım haline gelen Warzone, ilk dört gün içerisinde 15 milyonu aşkın indirme sayısına ulaşmıştı.

9. Call of Duty: World at War

2. Dünya Savaşı’nı konu alan CoD: World at War, 18 Kasım 2008 tarihinde satışa sunuldu. Treyarch tarafından geliştilen yapım, savaş atmosferini çok başarılı yansıtan oyunlar arasında yer alıyor. Bu oyunda da Black Ops’taki gibi zombi modu yer alıyor.

10. Call of Duty: Vanguard

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen CoD: Vanguard, 10 Eylül 2021 tarihinde piyasaya sürüldü. 2. Dünya Savaşı’nı konu alan oyunun özellikle çok oyunculu modunda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yukarıdaki en iyi Call of Duty oyunlar listesinde bulunmayan fakat çok beğendiğiniz bir CoD oyunu var mı? Varsa bu yapımı yorumlar kısmından paylaşarak diğer oyunculara tavsiyede bulunabilirsiniz.

Exit mobile version