Brawl Stars Renk Kodları Neler?

Brawl Stars renk kodları arayışında olanlar için birbirinden farklı renklerin kodlarını ve bunların nasıl kullanılacağını açıkladık.

Brawl Stars Renk Kodları

Brawl Stars renk kodları ile daha göz alıcı bir şekilde yazı yazmak istemez misiniz? Bu listede kırmızı, mavi, yeşil, mavi, pembe, sarı, mor gibi en sevilen renklere yer vererek son birkaç yılın en çok oynanan oyunlarından biri olan Brawl Stars’ta daha çok öne çıkarmanızı sağlayacak yazılar yazmanızı sağlayacağız.

Bu renklere yer vermeden önce Brawl Stars renkli yazma işleminin nasıl gerçekleştirileceğini bilmek gerekiyor. Bunun nasıl yapılacağı hakkında bir fikriniz yoksa aşağıda yer alan adımları izleyebilirsiniz.

Renkli yazmayı zaten biliyorsanız doğrudan renk kodlarını incelemeye başlayabilirsiniz fakat kodların nasıl kullanacağına dair önemli noktaları gözden kaçırmamak için bunlara da kısaca göz atmanızda fayda olduğunu belirtmek gerekiyor.

Brawl Stars Renkli Yazma Nasıl Yapılır?

Brawl Stars’ta renkli yazmak için yazınızı <c> parantezini kullanmanız gerekiyor. Renkli bir yazı yazmak için şu kodu kullanmalısınız:

<c*>Bu cümle, renkli yazma kodunu göstermek için yazılan örnek bir cümledir.</c>

C harfinden sonra gördüğünüz yıldızın yerine o rengi temsil eden sayıyı yazmanız gerekiyor. Örneğin siyah renkle yazmak istiyorsanız yıldızın yerine 10 eklemelisiniz. Kodunuz da şu şekilde olacaktır: “<c10>Bu cümle, siyah renkli yazmak için kullanılan kodu göstermek için örnektir.</c>

Görüldüğü üzere kapanışta sayıyı bir kez daha belirtmeniz gerekmiyor. Doğru kullanımı bu şekildedir. Siyah rengin yerine başka bir renk kullanmak istiyorsanız aşağıda yer alan listeden her rengin kodunu öğrenebilirsiniz.

Bu kodları direkt oyun içerisinde yazmaya çalışırken sorun yaşamanız muhtemeldir. Brawl Stars’ta renkli yazabilmek için bu nedenle “<c4>Mavi yazı</c4>” gibi kodları yapıştırmak üzere önceden not defterine kopyalamanız önerilir. Bunu yaptığınızda video oyununda sorunsuz bir şekilde renkli yazabilirsiniz.

Brawl Stars Renk Kodları Listesi

Yukarıda yer alan sayıları daha önce de belirttiğimiz üzere “c” harfinden sonra yazmanız gerekiyor. Örneğin açık gri yazmak istediğinizi varsayalım. “<c1>Bu cümle, açık gri renge sahip bir cümledir.</c>” şeklinde yazarsanız açık gri renkli yazmış olursunuz.

Exit mobile version