Bowers & Wilkins Pi7 S2 İnceleme

Bowers & Wilkins Pi7 S2 inceleme yazısı ile kulaklık almayı düşünüp tercihte sorun yaşayanların soru işaretlerini gideriyoruz.

İngiliz ses teknolojileri markası Bowers & Wilkins’in en yeni TWS kulaklığı inceleme konuğumuz oldu. Bowers & Wilkins Pi7 S2 inceleme yazısının ilerleyen kısımlarında bu ürün hakkında cevap aranan tüm sorulara yanıt vererek ürünle ilgili soru işaretlerinin tamamını gidereceğiz.

Kulaklık konusundaki inovasyon rekabeti son yıllarda bir nebze azaldı çoğu otoriteye göre. Bu durumun arka planında tüketicilerin Apple gibi segment lideri markalara ‘ne yapsa OK’ diyerek yaklaşması etkili oldu.

Fiyat skalasının gitgide aşağılara inmesi ve tercihlerin de bu yöne kayması da yeniliklerin önünü kesti bir miktar.

Bazı markalar bu trendi pek sevmediler, üretmeye ve gelişime dair adımlar atmaya duydukları inancı sekteye uğratmadan korudular. İşte bu markalardan biri de Bowers & Wilkins. İngiliz ses teknolojileri markası, kulakiçi kulaklık tarafında rekabetçi ve gelişmiş seçenekler sunma eğilimini koruyanlar arasında.

Üstelik markaya biraz aşina olanların çok iyi bildiği üzere son derece lüks ve pahalı arka planlara sahip. Hem lüks hem pahalı hem de rekabetin kalbinde olmak zor, ancak Bowers & Wilkins, en yeni modellerinden Pi7 S2 ile bunu başarıyor.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 İnceleme Detayları

Modelin olağanüstü sofistike tasarımı daha ilk bakışta kendisini gösteriyor. Markanın ikonik logosunu da içeren tasarımda ergonomi ve kalite algısına yönelik detaylar öncelikli. Şarj kutusundan itibaren bunları eksiksiz bir çizgide tadıyoruz.

Teknoloji tarafında ise True Wireless (Gerçek Kablosuz) özelliği ile başlamak gerek. TWS olarak da bilinen True Wireless, herhangi bir fiziksel kablo olmaksızın çalışabilmeyi tanımlar.

TWS geniş bir segmentte çok sayıda alternatifle geliyor, kategori lideri olmanın temel taşlarını ise sanıyoruz ki Bowers & Wilkins Pi7 S2 ile deneyimliyoruz. Zira modelde yüksek çözünürlüklü ses, kristal netliğinde sesli arama deneyimi, sektörde bir ilk olan kablosuz ses yeniden iletim kutusu ile üç şık renk seçeneği öne çıkıyor: Mavi, siyah ve beyaz.

İnovatif aptX Adaptive ile gerçek 24 bit bağlantı sunan model, üstün ses kalitesi için sol ve sağ kulaklıklar arasında gerçek 24 bit bağlantının yanı sıra performansı optimize etmek için dinamik olarak ayarlanan yüksek çözünürlüklü kablosuz ses sağlıyor.

Bu da en sevdiğiniz müzikleri ve filmleri duyulması gerektiği gibi duymanız anlamına geliyor. Müziği ve filmleri sanatçının istediği gibi dinlemek gibisi yok. Bu arada en yaygın iki yüksek çözünürlük özelliği 24 bittir. Bu özellik aslında CD’lere kıyasla 6,5 kata kadar daha fazla dijital ses bilgisi iletimi demektir.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 İnceleme Detayları

Her kulaklıktaki küçük ama güçlü, iki yönlü tahrik üniteleri, tıpkı yüksek performanslı hoparlörler gibi çalışarak derin ve güçlü baslardan etkileyici ve ayrıntılı yüksek notalara ve aradaki her şeye kadar zengin, etkileyici ses yaratıyor.

Uyarlanabilir aktif gürültü engelleme özelliği, gürültüyü izliyor ve çevrenize uyum sağlıyor, böylece hiçbir şey sevdiğiniz müziğin önüne geçemiyor.

Kablosuz ses yeniden iletim teknolojisi ise apayrı bir seviye. Uçak içi eğlence sistemleri gibi harici ses kaynaklarına doğrudan bağlanan, ses yeniden iletim sistemi olarak da işlev gören, dönüştürücü bir Smartcase ile geliyor. Kulaklıklar mobil tarafta gerçekten eksiksiz. Mükemmel, kesintisiz ve basit bağlantı için Bowers & Wilkins Music uygulaması son derece pratik bir arayüze sahip ve fonksiyonel.

5 saate kadar kesintisiz dinleme sunan modelde kutusu da 16 saat ek şarj sağlıyor. 15 dakika şarj ederek 2 saat dinleyebiliyorsunuz. IP54 yani su sıçramalarına dayanıklılık sadece kulaklıklarda olacak şekilde mevcut.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 inceleme yazısının sonuna doğru gelirken ürünün artılarını ve eksilerini de birkaç madde ile özetleyelim.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 Artıları Neler?

Bowers & Wilkins Pi7 S2 Eksileri Neler?

Exit mobile version