Bose SoundLink Revolve+

Bluetooth hoparlörler arasında üst düzey performans sunabilen bir seçenek olan Bose SoundLink Revolve+ doğal ses kalitesi ile bir odayı iyi seviyede bir sesle çevreleyebiliyor. Cihazın iki farklı modeli bulunurken; daha fazla müzikal performans ve uzun pil ömrü isteyenler için SoundLink Revolve+ modeli, biraz daha düşük performansı sorun etmeyenler için SoundLink Revolve modeli tercih edebilir. SoundLink Revolve fiyatı şu anda 1.600 TL’yken, Revolve+ fiyatı ise 2.200 TL seviyelerinde. Fiyat olarak üst segmentte yer almasına rağmen özellikleri ile bunu hak etmeye çalışıyor.

Alüminyum ile kauçuk malzemenin birleşiminden oluşan SoundLink Revolve+ IPX4 su koruması sertifikasına sahip. Hoparlör su sıçramalarına karşı dayanıklıyken benzer ürünlerin suya düşmelere karşı da dayanıklı olduğunu hatırlatmak lazım. Bluetooth ile bağlantı kuran SoundLink Revolve+ ayrıca NFS desteğine de sahip. Bu satede NFC destekli akıllı telefonlar ile hızlıca bağlanabiliyor. Kablosuz bağlantıların yanı sıra aux portu ile kablolu bir şekilde de bağlanabiliyorsunuz.

Üzerinde bulunan kulpu sayesinden tutmanın kolay olduğu hoparlör ayrıca fener gibi taşınabiliyor. Cihazın üst kısmında kontrol butonları yer alırken bunun yanı sıra Bose Connect uygulaması ile de kontrol edilebiliyor. SoundLink Revolve+ entegre mikrofonu sayesinde Google asistan veya Siri kontrol edilebiliyor.

SoundLink Revolve+ tasarımı silindir yapıda olduğu için 360 derece ses sağlayabiliyor. Gayet iyi ses performansına sahip olan Revolve+ bas performansında da türevlerine göre daha iyi bir seviyede bulunuyor. Sağladığı ses kalitesi ile orta ve küçük ölçekteki bir odayı tamamen sesle çevreleyebilen hoparlörden daha yüksek bir performans almak için cihazın odanın ortası yerine duvar yakınında kullanabilirsiniz. Bu sayede ses yansıması nedeniyle bas seviyesi daha fazla artmaktadır.

SoundLink Revolve+ pil ömrü ise yaklaşık 16 saat civarında. Buna karşılık cihazı orta ile yüksek ses arasında bir performansta kullanırsanız bu süre 10 ila 12 saate düşebiliyor. Daha makul performansla kullanımda ise iddia edilen 16 saatlik kullanımı yakalayabilmek mümkün oluyor. Buna rağmen yüksek ses performansı isteyenlerin tercih edeceği SoundLink Revolve+ minimum orta seviyeli seslerde kullanılacaktır. Bu nedenle de pil performansı ortalama 10 – 12 saat arasında gerçekleşecek bu da birçok kişi için yeterli olacaktır.

Yüksek ses performansı ve şık tasarımı ile tercih edilebilecek SoundLink Revolve+’a alternatif olarak UE Boom 2’yi de gösterebiliriz. Bu hoparlör de yüksek fiyat segmentinde yer alırken daha uygun bir alternatif düşünenler için Anker Soundcore Flare de iyi bir tercih olabilir.

Artıları

Eksileri


 

Exit mobile version