BlueStacks Nedir, Sistem Gereksinimleri Neler?

Bilgisayar kullanıcıları arasında çok popüler olan BlueStacks nedir? İşte başarılı programa ilişkin merak edilen soruların yanıtları!

BlueStacks nedir? Tüm dünyada çoğu kişi tarafından sıklıkla kullanılan programı merak ediyor olabilirsiniz. Bilgisayar oyuncularının kullandığı programın ne işe yaradığını, minimum PC sistem gereksinimlerini ve çok daha fazlasını açıklayacağız.

BlueStacks Nedir, Güvenli mi?

Dünya çapında çok büyük bir popülariteye sahip olan Bluestacks, emülatör programıdır. Başarılı emülatör, resmi Android mağazası Google Play Store’da yer alan oyunları bilgisayar üzerinden oynayabilmenizi sağlar.

Başarılı emülatörü kullanarak PUBG Mobile, State of Survival, Lords Mobile, Shadow Knight: Ninja Game RPG ve daha pek çok başarılı Android oyununu çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu sayede bu oyunları oynayabilmek için akıllı telefonunuzu kullanmak zorunda kalmazsınız.

Modern kullanıcı arayüzüne sahip olan emülatör, bilgisayar kullanıcılarının hızlı ve kolay bir şekilde oyun oynayabilmesini mümkün hale getirir. Böylelikle kullanıcılar, yalnızca birkaç adım ile en başarılı mobil oyunları oynayabilir.

BlueStacks nedir-1

BlueStacks Minimum Sistem Gereksinimleri

Popüler programı kullanabilmek için sisteminizin bazı gereksinimleri karşılaması gerekiyor. Dolayısıyla çoğu bilgisayar kullanıcısı, emülatörün hangi bilgisayar parçalarına gereksinim duyduğunu merak ediyor olabilir.

PC kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılan programın minimum sistem gereksinimlerine göre Windows 7 ya da üzeri bir işletim sistemi gerekiyor. Program üzerinden sorunsuz bir şekilde oyun oynanabilmesi için 2 GB RAM’e ihtiyaç duyuluyor.

Intel ya da AMD işlemci isteyen programı bilgisayara kurabilmek için 5 GB kullanılabilir alana ihtiyacınız olacaktır. Bu nedenle programı indirmeden önce depolama alanınıza göz atmalı ve yeterli alanın olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

BlueStacks Bilgisayara Nasıl İndirilir ve Yüklenir?

Yukarıda BlueStacks nedir, sistem gereksinimleri dahil olmak üzere merak edilen pek çok sorunun yanıtı mevcuttur. Başarılı program hakkında farklı bir sorunuz varsa aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca en iyi PUBG emulatörleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version