Black Mirror En İyi Bölümler Neler?

Black Mirror en iyi bölümler neler? Black Mirror dizisinde hangi bölümlerin mutlaka izlenmesi gerekiyor?

Charlie Brooker’ın “Kara Ayna” olarak da bilinen Black Mirror isimli bilim kurgu dizisi, günümüzün en yenilikçi dizilerinden biri olarak bilinir. Dizinin çeşitli konuları işlediği bölümlerin çoğu, insanlığın teknolojiye olan takıntısının yol açtığı olumsuzlukları merkezine yerleştiriyor.

Teknolojinin çoğu zaman gelecek ile eş değer görülse de insanlığın başına türlü türlü sorunlar açabileceğini gösteren diziye başlamak istiyor ancak mevcut bölümlerden hangisini seçeceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki bölümleri inceleyebilirsiniz.

Black Mirror En İyi Bölümler - 1

Black Mirror En İyi Bölümler Listesi

Yukarıdaki bölümlerin konusunu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

1. Hang the DJ Konusu Nedir?

Frank ve Amy adlı iki kişi, ilişkilerin ortalama süresini önceden belirleyen bir sistem tarafından eşleştirilir. İkili diğer insanlardan farklı olarak sistemin mantığını sorgulamaya başlar.

2. Dibe Vuruş (Nosedive) Konusu Nedir?

Sosyal ilişkilerinizin gelişiminin bir puana bağlı olduğu bir dünya fikri size nasıl geliyor? Bu bölümde tam olarak bu işleniyor. Sosyal medya puanını arttırmaya çalışan bir kadın, görkemli bir yere davet alıyor. Tahmin edilebileceği üzere bunu büyük bir fırsat olarak görüyor ancak bu yolculuk ona beklediğinin tam aksini veriyor.

3. San Junipero Konusu Nedir?

Bu bölümde 1987 yılına dönülüyor. Sahil kasabasındaki utangaç bir genç kadın ile dışa dönük, parti kızı olarak nitelendirilebilecek bir kadın arasında güçlü bir bağ oluşuyor.

4. Beyaz Ayı (White Bear) Konusu Nedir?

Victoria, bir sabah hafızasında büyük bir boşluk ile uyanır. Etrafındaki diğer kişiler ise onunla konuşmamaktadır.

5. Be Right Back Konusu Nedir?

Martha, insanların ölüler ile iletişimde kalmasına olanak tanıyan yeni bir hizmeti öğrendikten sonra sürekli yalnız ve kederli yaşamına ölü aşkı ile iletişime geçerek son verir.

6. Crocodile Konusu Nedir?

Mimar Mia, karanlık bir sırrını gizli tutmanın peşindedir. Yakınlarındaki bir kazayı soruşturan sigorta eksperi Shazia ise olay yerindeki insanların hafızalarını taramaya başlar.

7. Hated in the Nation Konusu Nedir?

Sosyal medyadaki linç kültürüne kurban giden bir gazetecinin ölümü, deneyimli bir dedektif ile onun yardımcısının merceği altına girmesine neden olur. Bu süre zarfında ikili ürpertici bir keşif yapar.

Black Mirror en iyi bölümler listesi yukarıdakilerle sınırlıdır ancak listede olmayan, sizin de çok beğendiğiniz, ilk üç bölümünüz arasına giren bazı bölümler olabilir. Bunları yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version