Bir sonraki Apple etkinliği ne zaman?

Apple WWDC’si etkinliği daha geçen aydı. Ancak teknoloji devinin sonbahar etkinliği için şimdiden hazırlanıyoruz. Apple’ın sonbahar etkinliğinin ne zaman olacağını kesin olarak bilmiyoruz. Eylül ayında bir ara gelebileceğini tahmin ediyoruz.

Göz atmak isteyebilirsiniz: Apple AirPods 3 Bu Sene Geliyor

Apple, 2021’de şu ana kadar iki etkinlik gerçekleştirdi. İlk etkinlik Nisan ayındaydı. Burada yeni iPad yükseltmeleri, renkli iMac’ler, AirTags izleyiciler, mor bir iPhone 12 ve daha fazlası hakkında bir fikir edindik. İşte Apple’ın ilkbaharda duyurduğu her şey. Ardından, iki ay sonra, iOS 15, MacOS Monterey, WatchOS 8 ve iPadOS 15’e ilk bakışı gördüğümüz WWDC vardı. iPhone 13, Apple Watch 7, AirPods 3, iPad Mini 6 ve birkaç yükseltme daha dahil olmak üzere bu yıl Apple’dan biraz daha fazlası bekleniyor.

Bir sonraki Apple etkinliği Eylül başı veya ortası olabilir

Apple’ın bir sonraki etkinliğinin kesin tarihi ve saati hakkında resmi veya gayri resmi bir açıklama olmamasına rağmen; Eylül başı veya ortasının güvenli bir bahis olacağını düşünüyoruz.

Apple genellikle bir bahar etkinliği, yaz geliştiriciler konferansı ve sonbaharda bir veya iki etkinlikle birlikte yılda üç ila dört etkinliğe ev sahipliği yapacak. Sonbahar etkinlikleri genellikle Eylül ve Ekim aylarında gerçekleşir. Eylül etkinliğinde yeni iPhone ve Apple Watch yükseltmeleri yer alırken; Ekim etkinliğinde Mac’ler ve iPad’ler yer alıyor.

Apple, 2012’deki iPhone 5’ten bu yana her yıl bir Eylül etkinliğinde en son iPhone’unu duyurmasına rağmen; Apple, koronavirüs pandemisi sırasında üretim gecikmeleri nedeniyle 2020’de bu düzende bir değişiklik gördü. Geçen yılın Eylül ayındaki Apple etkinliğinde Watch 6, Watch SE ve güncel iPad modelleri tanıtımı oldu. Ancak yeni iPhone yok. Şirket daha sonra Ekim ayında iPhone 12’yi ortaya çıkardı. Geçen yılki sonbahar Apple etkinliği de pandemi nedeniyle yalnızca çevrimiçiydi. Şirketin web sitesi üzerinden canlı yayın olarak gerçekleşti.

Exit mobile version