En İyi Bilgisayar Temizleme Programları

En iyi bilgisayar temizleme programları neler? İşte PC temizleme konusunda en başarılı olan programların listesi!

Bilgisayar temizleme programları, sistemde yer alan gereksiz dosyaları ortadan kaldırarak performansın artmasına ve kullanılabilir alanın genişlemesine yardımcı olur. Peki, en iyi PC temizleme programı nedir? Bu sorunun yanıtı için aşağıdaki listeye bakabilirsiniz.

Bilgisayar Temizleme Programları Listesi

Bilgisayar Temizleme-1

1. Advanced System Optimizer

Advanced System Optimizer, Windows kullanıcıları için sistem performansını artırmak ve sabit disk sürücülerini temizlemek için en iyi yazılımlardan bir tanesidir. Sistem temizleme ve kayıt defteri temizleme araçlarıyla birlikte gelen programda önemsiz dosyaları silme, kayıt defterini optimize etme, disk birleştirme ve daha birçok işlem yapabilirsiniz.

2. Restoro

Disk alanında yer açaan Restoro, sistem performansının iyileşmesine yardımcı olur. Geri yükleme seçeneğine sahip olan yazılım, bazı sorunların giderilmesini mümkün hale getirir. Program ayrıca tehlikeli web siteleri algılar ve kötü amaçlı yazılım tehditlerini ortadan kaldırır.

3. Defencebyte

Sistemin daha hızlı hale gelmesine olanak tanıyan Defencebyte, kayıt defterini temizler ve gereksiz dosyaları silerek depolama alanında yer açar. Zengin özelliklere sahip olan program, kullanıcı dostu arayüz ile birlikte gelir.

4. Avast Cleanup

Mac, Windows, Android ve iOS için geliştirilen Avast Cleanup, kayıt defteri dosyalarını kontrol etme ve sistem performansını optimize etme konularında çok başarılı bir programdır. Program otomatik uygulama güncellemeleri, disk birleştirme ve bloatware kaldırma gibi gelişmiş özellikler ile dikkat çekiyor.

5. Outbyte PC Repair

Başarılı kullanıcı arayüzü ile birlikte gelen Outbyte PC Repair, geçici ve önbellekteki dosyaları kaldırarak disk alanında yer açar. Gizlilik koruması ve performans iyileştirme özelliklerine sahip olan programda ayrıca işlemci yükü, kullanılan Ram miktarı gibi bilgiler de mevcut.

6. PrivaZer

Kullanışlı işlevlere sahip ücretsiz bir program olan PrivaZer sayesinde gereksiz dosyaları temizleyebilir ve silinen programların kalıntılarını ortadan kaldırabilirsiniz. Böylelikle derin bir temizlik yapabilirsiniz. Programın kullanımı çok kolaydır.

7. System Mechanic

Önemli özelliklerin yer aldığı System Mechanic isimli programda kayıt defteri sorunlarını çözme, kötü amaçlı yazılımları kaldırma, bilgisayar hızını optimize etme ve silinen dosyaları kurtarma gibi çeşitli özellikler yer alır.

8. Clean Master

Clean Master, sistemi optimize etmek ve gereksiz dosyaları ortadan kaldırmak isteyen kullanıcılar için harika bir seçenektir. Sade bir arayüze sahip olan program tarayıcı geçmişi silme, sürücü güncelleme ve daha pek çok özelliği içerisinde barındırır.

9. Advanced SystemCare

Gereksiz dosyaları temizleyerek disk alanda yer açan Advanced SystemCare isimli programın kullanımı çok kolaydır. Sistem güvenliğini arttıran program, bazı hataların çözülmesine yardımcı olur. Program üzerinden gerçek zamanlı sistem durumunu görüntüleyebilirsiniz.

En iyi bilgisayar temizleme programları listesinde bulunmayan fakat çok beğendiğiniz bir program var mı? Varsa bu programı aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca bilgisayar özellikleri öğrenme programları yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version