BenQ, Dünyanın İlk Taşınabilir Projektörünü Piyasaya Sürüyor  

GV30 Hareket Halinde Eğlence için Anında Kablosuz Yayın Sunuyor! 

Projektörde global lider markası BenQ, her yerde gerçek sinema deneyimi için ekstra bas, net ayrıntılar, derin ses efektleri, otantik renkler ve canlı kontrast sunan 2.1 kanallı Bluetooth ses özelliğine sahip ilk akıllı taşınabilir projektörler olan GV30’u duyurdu. 

BenQ Türkiye Ülke Müdürü: “Yeni taşınır projektörlerimiz, kablosuz Android TV akışını güçlü Bluetooth çok kanallı sesi yüksek mobilite sağlıyor. Ayrıca, çok yönlü bağlantı ile birleştirerek anlamlı hepsi bir arada sinematik deneyimler sağlıyor” dedi. “GV30, tiyatro deneyimi meraklıları ve maceraperest aileler için ödün vermeden büyük ölçekte eğlence veriyor. Ayrıca, müziğin keyfini çıkarmanın yaratıcı yeni yollarıyla iç mekandan dış mekana uzanıyor.” 

GV30, ayrı yüksek/orta aralık sürücüleri ve rezonans bas için özel woofer ile 2.1 kanallı ses sistemlerini destekliyor. Böylelikle, film ve video görüntülemeye gerçek sinematik ses dokusunu getirir. Sistemler, BenQ’nun treVolo ses ekibi tarafından ayarlanıyor. Sinematik ses özelliklerini dengelemek ve derinliği, netliği, tanımı, varlığı ve stereo alan görüntülemeyi geliştirmek için akustik ve psikoakustik bilimleri kullanır. Çok yönlü Sinema, Oyun, Spor ve Müzik Modları ile GV30, aktif yaşam tarzlarına destekler. Böylece, pille çalışan taşınır Bluetooth hoparlörler olarak da sorunsuz bir şekilde çalışır. 

Sinema Tutkunları İçin Özel Tasarım

GV30, Bluetooth’a ek olarak tamamen kablosuz bir tasarım. Google Play’e ve canlı akış uygulamalarına, filmlere, şovlara erişim için yerleşik Android TV’ye sahiptir. Böylece, dizüstü bilgisayarlar, iOS ve Android cihazlardan kablosuz olarak bağlantı sağlanır.

GV30, CinematicColor tarafından desteklenen ve Rec.709 renk gamı ile 300 ANSI lümen parlaklığa sahip. Böylece, görüntülerin gerçek renklerini vererek resim hassasiyetindeki titiz ayarı ile BenQ yeniliklerini sağlar. Sinema Modu ve Gündüz Modu gibi özel olarak tasarlanan modlara sahip. Böylece, ortam aydınlatması altında bile farklı ortamlarda canlı kontrast ve hassas yüksek çözünürlüklü ayrıntılara olanak verir. 

Sinema tutkunları için özel olarak tasarlanan GV30’un işlevsel olarak zarif tasarıma sahip. Ayrıca, çok yönlü yerleştirme için 135°’lik geniş bir projeksiyon açısı aralığı sağlıyor. Böylece, sosyal medya trendlerini benzersiz bir şekilde paylaşmak için yeni fırsatlar yaratır. 

Bu projektör 30.000,00 saatlik uzun metrajlı filmlerin, 30.000 saatlik LED ışık kaynaklarının kullanımını sağlar. Akıllı cihazlara, dizüstü bilgisayarlara, oyun konsollarına bağlantının keyfini çıkarmak için cömert pil ömrü sunar. 

Exit mobile version