BenQ GS2

BenQ’nun aile odaklı eğlence ve öğrenmenin yanı sıra outdoor yaşam tarzları için tasarlanmış dayanıklı, taşınabilir LED projektörü GS2’yi test merkezimizde ağırladık. Görünümü ile anında pozitif hisler uyandıran model, son derece sempatik ve geçtiğimiz yıllarda tanıtılan ve ülkemizde de ilgi gören BenQ GV1 ile aynı izdüşümde ilerliyor. BenQ GV1 gibi GS2 de alışılagelmiş projeksiyon cihazlarından farklı ve kullanımın yanı sıra tasarımda da inovasyon sergiliyor. 1,6 kg ağırlığa sahip ve kareye yakın ölçüleri de 139 x 144 x 139 cm şeklinde. Kutu içeriğine şarj adaptörü gibi standart ürünlerin yanı sıra uzaktan kumandası ve şık bir taşıma çantası da mevcut.

Kapalı ya da dış mekânda çok rahat kullanılabiliyor. Su sıçramasına ve 0,5 metreden düşmeye karşı korumalı, dolayısıyla evin bahçesi, balkon, teras ve açık havada yapılacak aktiviteler için ideal. Kompakt ve hafif olan GS2, herhangi bir güçlük veya bağlantı kaygısı olmadan her yere kurulabiliyor. 3 saat şarj dayanıklılığı sergiliyor.

GS2 portatif projektör, WiFi, HDMI, USB-C veya yerleşik ortam okuyucusunu kullanarak, büyük boyutlu görsel-işitsel içeriği anında yayınlayıp oynatarak ailelerin birlikte eğlenmesi ve öğrenmesi için yeni fırsatlar yaratıyor. Aynı zamanda güçlü bir Bluetooth hoparlör olduğundan ses performansı ile keyfinizi ikiye katlıyor. Filmleri, videoları, müziği ve öğrenim materyallerini herhangi bir iç veya dış mekanda yansıtabilmenize olanak tanıyan GS2, öncelikle tüm kablolu ve kablosuz cihazlarla çalışabiliyor. USB ve HDMI dahil geniş port çeşitliliği söz konusu. Otomatik odaklama, otomatik dikey kilit taşı ve herhangi bir ortamda kolay, anında çalıştırma için ayarlanabilir mafsala da sahip.

Aygıt, ailelerin ve çocukların güvenliği, rahatlığı göz önünde bulundurularak tasarlanmış. İzleyicinin konforunu ve görme sağlığını korurken izleme deneyimini optimize etmek için canlı LED ışığı ve mevcut ortam ışığı seviyesini otomatik algılayarak uygun parlaklığı ayarlayan BenQ’nun özel LumiExpert teknolojisi son derece yenilikçi. MP3 ve AAC müzik; XVID, MPEG-4, H.263, .avi, .mkv, .webm, 3gp video; JPG, PNG ve BMP fotoğraf formatlarını destekliyor.

Sınırsız uygulamadan yararlanabilmeniz için dahili Aptoide TV uygulaması ile birlikte geldiğini de belirtelim. Aptoide TV, temelde bir uygulama mağazası. Tamamı ücretsiz 2 bin 500’den fazla uygulama içeriyor. Dünyadaki dijital sinemaların %90’ında kullanılan son derece dayanıklı DLP teknolojisi (Digital Light Processing) ile güçlendirilen GS2, 30.000 saatlik bakım gerektirmeyen LED ışık kaynağıyla birlikte hassas renkler ve keskin netlik ile uzun ömürlü görüntü kalitesi vadediyor.

Mütevazı fiyatıyla da beğenimizi toplayan model, son dönemin en iyi taşınabilir projektörleri arasında.

 

 

Artılar


 

Exit mobile version