Battlefield 6’ya ücretsiz mod geliyor

Yayıncı Electronic Arts, hayranların oynaması ücretsiz modlara ve harita değişikliklerine olan ilgilerini soran Battlefield 6’ya bazı yeni özelliklerle ilgili anketler dağıtıyor. EA, geçen baharda bir sonraki Battlefield girişi hakkında daha samimi bir şekilde konuşmaya başladı ve o sırada 2021 sürümünün çıkacağını onayladı.

Geliştirici DICE’ın en son konsol donanımından tam olarak yararlanacağına dair sözlerin yanı sıra, yayıncı somut bilgi yolunda çok az şey sundu. Bilgiyi sızdıran Tom Henderson, geçmişte Battlefield 6’nın çapraz oyun işlevselliğine ve serinin çığır açan yıkım teknolojisine yönelik büyük iyileştirmelere sahip olacağını iddia etmişti. Henderson’ın bir başka raporu, bu yılki Battlefield gezisinin hem son nesil hem de mevcut konsollarda başlayacağını öne sürdü. Kısa bir süre önce, GamesBeat gazetecisi Jeff Grubb, EA’nın yeni serinin açıklanacağı tarih olarak Mayıs’ı hedeflediğini iddia etti.

Tencent Games, Undawn oyununu duyurdu

EA, BATTLEFIELD 6 İLE İLGİLİ ANKETTE NE TÜR SORULAR SORDU

Twitter kullanıcısı Lossy (MP1st aracılığıyla) tarafından bildirildiği üzere, anket bir dizi olası özellik öneriyor ve ardından katılımcılardan ilgilerini “buna karşıyım” ile “Son derece ilgileniyorum” arasında değişen bir ölçekte değerlendirme istiyor. Böyle bir soru, oynaması ücretsiz bir oyun modu etrafında yoğunlaşıyor. Sonraki anket sayfası, oyuncunun 100 kişilik bir Lonca / Klan sistemine olan ilgisini gösteriyor. Diğer sorular, hayranlardan Battle Pass ve harita güncellemelerinin dahil edilmesiyle ilgili düşüncelerini istiyor.

BU ANKET KESİN OLMASA DA SIZAN BİLGİLERİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ GÖSTERİR

Elbette bu anket, büyük plan içinde pek bir şey ifade etmeyebilir. Bu sorular ücretsiz oynanabilenlerin veya 100 kişilik Loncaların bu yılki Battlefield serisinde rol oynayacağını garanti etmiyor. Ancak, EA ve DICE’ın en azından bu tür eklemeleri düşündüklerini doğruluyor.

DICE, oyunun yaklaşan girişi üzerinde çalışan tek ekip de değil; Need for Speed ​​stüdyosu Criterion Games de destek ekibi olarak yardım eli uzatıyor. Electronic Arts’ın baş stüdyo sorumlusu Laura Miele, Polygon ile bu ayın başlarında yaptığı röportajda, yayıncının Need for Speed’in bir sonraki gezisini bir yıl erteleme kararını açıkladı. Criterion’un Battlefield 2021’i programa uygun şekilde kapıdan çıkarma çabalarına katılmasına izin verdi.

Bir sonraki ana hat Battlefield girişi, bu yılın ilerleyen günlerinde belirlenemeyen bir tarihte konsollarda ve PC’de olacak.

Exit mobile version