Battlefield 6 her zamankinden fazla oyuncuyla oynanabilecek

Bir süredir Battlefield 6 oyununun veya adı ne olursa olsun, 1 Ekim – 31 Aralık arasındaki bu yılki tatil sezonunda piyasaya sürüleceğini biliyorduk. Ekibe izin veren bazı önemli teknik gelişmelere sahip olacağı da biliniyordu. Oyun serisi için gerçek bir yeni nesil vizyon sunuluyor. Bugünün yeni teaser’ı bunun ötesine geçmiyor, ancak uygun bir açıklamanın yakında geleceğini vaat ediyor.

Alien: Isolation ve Hand of Fate 2, Epic Games Store’da ücretsiz

BATTLEFIELD 6 İÇİN ŞİMDİYE KADARKİ EN BÜYÜK GELİŞTİRME EKİBİ

DICE genel müdürü Oskar Gabrielson, EA‘nın yeni oyun için “şimdiye kadarki en büyük Battlefield geliştirme ekibini” bir araya getirdiğini söyledi. Ayrıca bir mobil Battlefield oyunu 2022’de gelecek.

Gabrielson, “Şu anda günlük oyun testi modundayız: cilalama, dengeleme ve yapabileceğimiz en iyi Battlefield oyununu yapmak için çalışıyoruz. Size bunun cesur bir adım olduğunu söyleyebilirim. Battlefield hakkında sevdiğimiz her şeye sahip. Ayrıca hepsini bir sonraki seviyeye taşıyor. Tamamen askeri savaş. Çılgın, beklenmedik anlar. Oyunu değiştiren yıkım. Devasa savaşlar, her zamankinden daha fazla oyuncu ve kargaşayla dolu bölümler. Bunlar yeni nesil konsolların ve PC’lerin gücüyle hayata geçecek” dedi.

EA aylardır bir sonraki Battlefield’ın boyutu ve kapsamı hakkında konuşuyor. CEO Andrew Wilson, Şubat 2021’de heyecanla, “daha önce hiç görülmemiş bir ölçeğe” sahip olacağına söz verdi. Bunu başarmak aşırı hızlanan pazarlamanın da olduğunu göz önüne alınca oldukça kolay olacak. Bu, serinin yeni PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarından yararlanan ilk oyunu olacak. EA, yeni oyun için bazı etkileyici teknik yeteneklere sahip.

Call of Duty: Warzone 100 milyon oyuncuyu aştı

OYUNCU SINIRI GENİŞLEDİ

“Her zamankinden daha fazla oyuncu ve kargaşa” hakkındaki sözler de anlamlı geliyor. Önceki Battlefield oyunları (BF1942’den beri) 64 oyuncuyla sınırlıydı. Bu bugünlerde çok büyük bir nüfus değil. Örneğin, Fortnite maç başına 100 oyuncuyu desteklerken, Call of Duty: Warzone 150 oyuncuyu destekliyor. Artırılmış “ölçeğe” önceki tüm referanslar göz önüne alındığında, yeni oyunun Battlefield kapasitesini benzer bir seviyeye yükseltmesi hiç şaşırtıcı bir hareket olmayacak. Oyuncu sınırının genişletilmesi de seri için oldukça büyük bir değişikliği temsil ediyor.

EA, aklında ne olursa olsun, bu yılın başlarında yeni Need for Speed’i bir sonraki mali yıla erteledi. Ayrıca Criterion’un bu çabaya katılmasını sağlayarak Battlefield serisine olan bağlılığını gösterdi.

Gabrielson, EA’nın “önümüzdeki aylarda size göstereceği çok şey” olacağını söyledi. Muhtemelen bu yılın 12-15 Haziran tarihlerinde yayınlanacak olan tamamen dijital olacak olan E32 sırasında başlayacak. Ya da en azından ne zaman yapacağımız hakkında bilgi edinebiliriz. EA’nın bir sonraki üç aylık kazanç çağrısı, yöneticilerin bazen bu tür şeyler hakkında konuştuğu zaman, yani 11 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Exit mobile version