Bang & Olufsen BeoSound 8

Beosound 8, tasarımın frekans aralığından woofer yapısına hemen her tipik ses mühendisliği boyutunda yer alan bir bütün içinde karşınızda

Danimarkalı teknoloji üreticisi Bang & Olufsen, ev için entegre ses ve görüntü çözümleri konusundaki yaygın deneyimini, son yıllarda taşınabilir müzik ve otomotiv gibi sektörlere doğru genişletmiş olan üst düzey bir ses teknolojileri markası. Böylece, mevcut ürün yelpazesiyle evde olduğu kadar arabada ve hareket halinde de kusursuz medya deneyimleriyle geliştiren Bang&Olufsen, müzik sistemlerine getirdiği eşsiz ve “genelde ödüllü” tasarımlarıyla ses kalitesi buluşumunu BeoSound 8″le bir kez daha gözler önüne ve kulakların ardına sunmuş durumda.

Apple”ın müzik ve dokunmatik akıllı telefon pazarında satış rekorları kıran iPhone, iPad ve iPod ürünleri için özel olarak geliştirilen BeoSound 8 ayrıca; yakın zamanda Asus NX90 gibi üst düzey bir dizüstü bilgisayarın görsel boyutuyla beraber ses tasarımına da imza atan ünlü tasarımcı Dawid Lewis imzası taşıyor. Siyah ve beyaz kabin seçenekleri bulunan, 66.1 x 23.9 x 16.4 cm ölçülerinde, 4.25 kg ağırlığında olan BeoSound 8, Apple Store”lardan ücretsiz olarak indirilebilen ve özel olarak geliştirilen BeoPlayer uygulamasıyla iPhone, iPad ve iPod kullanıcılarının, internet üzerinden radyo dinlemelerinin yanı sıra iTunes müzik koleksiyonlarıyla da bağlantı kurulumuna imkan tanıyor. Kullanıcıların ulaşılabilirliği ön planda tutularak, karmaşadan uzak bir düzen içinde tasarlanan BeoPlayer uygulamasının tüm özelliklerine tek bir tıkla, Bang&Olufsen logosu üzerinden erişilebiliyor.

 

 

BeoSound 8, kullanılmak istenilen cihaz, adaptör yuvasına yerleştirildiğinde, AUX hat girişi veya USB bağlantı kullanıldığında aktif hale gelerek renkli çalma listesi ve şık görünümüyle göze, üstün ses kalitesiyle kulaklara hitap ediyor. Güç amplifikatörlerini incelediğimizde 70 W/4 Ohm D Sınıfı bas/ orta frekans aralığı sunan yeni Bang & Olufsen ürününde etkili frekans aralığı 38 – 20,000 Hz, Tiz:35 W/4 Ohm ve geçiş frekansı 3300 Hz düzeyinde. üründe kabin hacmi 1.3 litre. BeoSound 8″de 5 inç woofer, ¾ inç teeter ve Adaptive Bass Linearisation (ABL) bas ekolayzırı bulunuyor. Son derece farklı bir pratik boyut sergileyen özel uzaktan kumandasıyla kolayca kontrol edilebilen BeoSound 8, Apple Airport Express”i kullanarak ağa bağlanabiliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar müzik koleksiyonlarını kablosuz olarak rahat bir biçimde PC veya MAC bilgisayarlardan BeoSound 8″e aktarabiliyor. 3 farklı bağlantı noktası bulunan BeoSound 8 “de bu noktalar: iPod/iPhone/iPad konektörü, USB, Ses üzerinden hat girişi.

Kumaş çerçeveleriyle de geniş bir estetik seçim imkânı sunan BeoSound 8″in siyah ve beyaz renk seçeneğinin yanında rengârenk hoparlör kapakları geniş bir estetik değişim imkanı sunuyor. Hoparlör kapaklarındaki kumaş renk seçenekleri siyah, beyaz, sarı, yeşil, mor veya lavanta mavisi. Paket içeriğindeki duvar askı aparatı son derece kolay şekilde BeoSound”un herhangi bir asma noktası belirleyip duvarlarınızda ve dış ortamlarda kullanımına imkan tanıyor.


www.bang-olufsen.com

Fiyat: 2700 TL
TASARIM: 5
KULLANIM: 5
PERFORMANS: 4
Puan: 89

Artılar:
+ Şık tasarım
+ Yüksek ses çıkışı
+ BeoPlayer uygulaması
+ Apple Airport Express ile ağ bağlantısı

Eksiler:
– Daha fazla kontrol butonu olabilirdi
 

 

Exit mobile version