Ayrıntılarıyla CorelDRAW Graphics Suite X8 çözümü

Corel”in profesyonel tasarım, web grafikleri ve resim düzenleme iş akışlarını daha hızlı ve sade kılan, bu arada daha fazla kontrol sağlayan, yeni amiral gemisi grafik çözümü CorelDRAW Graphics Suite X8 sürümü tanıtıldı. Yeni paket, tasarımcıların, sanatçıların ve kurumsal kullanıcıların yaratıcı enerjilerini, herhangi bir ortamda sonuç sağlayan etkiler yaratacak eserlere dönüştürmelerini sağlıyor. Yeni fonksiyonalitesi, yaratım sürecini hızlandırıyor ve akışkanlaştırıyor – özellikle fontlar, resimler ve nesnelerle çalışırken. CorelDRAW Graphics Suite X8, Windows 10 ile grafik tasarlayan herkes için optimum ortam, ayrıca Windows 7 ve Windows 8.1 sistemlerinde de benzersiz deneyimler sunuyor.

İster yeni bir kullanıcı olun, isterse yıllardır CorelDRAW‘a güvenerek çalışıyor olun, zengin eğitim araçlarının avantajlarını yaşayın, özelleştirilebilir arayüzle hızlı başlayın, uygulamayı tamamen size özel hale dönüştürün. Yeni açık güncelleme politikası, herhangi bir önceki sürümden CorelDRAW Graphics Suite X8 sürümüne geçemeyi ekonomik kılıyor.

CorelDRAW Graphics Suite X8 sürümündeki kapsamlı güncellemeler ve yeni özelliklerle zamandan tasarruf ederken ilgi çekici tasarımlar ve resimler oluşturun:

Yeni uyumluluk ve destek: Windows 10 için tam olarak iyileştirme ile, yeni çözünürlükten bağımsız çoklu monitörde görüntülemenin, 4K ve daha yüksek görüntüleme desteğinin avantajını yaşayın, Microsoft Surface, Wacom tabletleri ve aygıtları gibi Windows Real-Time Stylus kalem uyumlu tabletlerle çalışın.
Yeni Corel Font Manager™: Nihayet sürekli genişleyen font koleksiyonunuzun kontrolünü ele geçirin ve elinizdeki fontları en verimli şekilde kullanın! Fontlarınızı hızlıca inceleyin, yönetin ve organize edin. Hergün, grafik tasarımı, illüstrasyon, yayıncılık, paket tasarımı, tabela tasarımı, reklam ve web sitesi tasarımı için font kullanması gereken profesyoneller için ideal.

 

Gelişmiş Font filtreleme ve arama: Belirli bir fontu, birden fazla klasörde aramak için zaman kaybetmek zorunda kalmadan, hızlıca bulun. örneğin, “script fonts” veya spesifik bir karakter seti için arama yapın, font listesi bilgisayarınızda arama ile eşleşen tüm fontları görüntüleyecektir.
Gelişmiş Knife Aracı: Herhangi bir nesneyi veya nesne grubunu − vektör, metin ve bitmap – düz, serbest çizim veya Bézier çizgileriyle parçalara ayırın. Parçalara ayırma sonrası oluşan yeni nesneleri üstüste bindirin veya aralarında boşluk bırakın. Bir anahat seçin veya uygulamanın anahat görünümünü en iyi şekilde koruyacak seçeneği otomatik olarak seçmesine izin verin.
Kullanıcılar tarafından talep edilen yeni tasarım özellikleri: Yeni Nesneleri Gizle ve Göster özelliğiyle karmaşık projeleri kolaylıkla yönetin. Copy Curve komutuyla varolan eğrilerin parçalarını kopyalayın, yapıştırın veya çoğaltın ve gölgelerin kenarlarını Gaussian Blur efektiyle yumuşatın. 

Kullanıcılar tarafından talep edilen yeni tasarım özellikleri: Yeni Nesneleri Gizle ve Göster özelliğiyle karmaşık projeleri kolaylıkla yönetin. Copy Curve komutuyla varolan eğrilerin parçalarını kopyalayın, yapıştırın veya çoğaltın ve gölgelerin kenarlarını Gaussian Blur efektiyle yumuşatın.
Yeni ve gelişmiş fotoğraf düzenleme özellikleri: Healing Clone aracıyla sorunlu bölgeleri kaldırın ve gelişmiş Straighten Image ile perspektif deformasyonlarını düzeltin.

 

Yeni çalışma arayüzü özelleştirme: İşakışınıza uyan bir çalışma arayüzüyle hemen üretkenleşin. Masaüstü ve pencere çerçeve renklerinden sonra, çalışma tarzınıza uyan koyu veya açık bir arayüz seçin, metin ve ikonların boyutunu özelleştirin, masaüstü pencerelerini bir yüzer pencere içinde açın.
Yeni öğrenme araçları: Ayarları kolaylaştıran karşılama ortamı, ürün içindeki öğrenim kaynakları, gelişmiş Hint penceresi ve diğerleri sayesinde hızlıca ayağa kalkın ve hız kazanın. Komple Startup turunu ya da CorelDRAW, Corel PHOTO-PAINT veya diğer grafik uygulamalarımızın önceki sürümlerini iyi bilen kullanıcılarımız için özel ürün turumuzu takip ederek yenilikleri inceleyin.

Yeni CorelDRAW SDK ve Geliştirici Topluluğu: Yeni CorelDRAW SDK & Developer Community sitesinden destek alarak kendi otomasyon araçlarınızı oluşturun: SDK(tıklayın)

 

CorelDRAW Graphics Suite X8 İçeriği:

CorelDRAW X8: Sezgisel vektörel illüstrasyon ve sayfa tasarımı uygulaması
Corel® PHOTO-PAINT® X8: Profesyonel görüntü işleme uygulaması
Corel Font Manager™: Güçlü font yönetimi
Corel® PowerTRACE® X8: Biteşlemden vektöre dönüştürme uygulaması (CorelDRAW X8 içinde)
Corel® CONNECT™ X8: Content Exchange ve lokal bilgisayardaki dijital varlıklara erişin
Corel® Website Creator™: Web sitesi tasarım uygulaması
Corel® CAPTURE™ X8: Tek tıklamada ekran yakalama uygulaması
PhotoZoom Pro 4: Corel PHOTO-PAINT programındaki dijital resimleri dışa verme ve büyütme eklentisi

CorelDRAW Graphics Suite X8 ayrıca 10.000 clipart ve dijital resim; 2000 yüksek çözünürlüklü dijital fotoğraf; 1000 OpenType font; 350 profesyonel şablon; 2000 araç şablonu; 1000’den fazla dolgu, çerçeve ve desen; beş saatten uzun süren eğitim videosu ve dahasını içermektedir. 

Deneme sürümünü buradan indirebilirsiniz:

Deneme Sürümü

Exit mobile version