ASUS ZenFone 6 güncellemesi ABD’de VoLTE’yi etkinleştiriyor

uygun fiyatlı Asus telefon

ASUS Zenfone 6, 2019’un güçlü amiral gemisi telefonlarından biriydi. Çentiksiz 6,4 inç FHD + ekrana, benzersiz bir açılır kameraya, Qualcomm Snapdragon 855 SoC’ye, devasa bir 5.000 mAh pil ve bir kulaklık girişine sahiptir. Asus ZenFone 6 artık T-Mobile’ın ağında VoLTE’yi kullanabildiğinden, telefondaki en son güncelleme ABD’deki kullanıcıları neşelendirecek. Daha fazla taşıyıcı, ağlarında VoLTE’yi benimsemeye doğru ilerlediğinden, bu önemli bir işlevdir.

WhatsApp Web beklenen özelliği getiriyor: Görüntülü arama

ASUS ZENFONE 6 GÜNCELLEMESİ VOLTE ÖZELLİĞİNİ DİĞER ÜLKELER İÇİN DE GETİRİYOR

Yazılım sürümü 17.1810.2011.183 olarak etiketlenen ASUS ZenFone 6 için güncelleme, kararlı Android 10 şubesine dayanmaktadır. Artımlı OTA sadece 65MB ağırlığındadır. Beraberinde Kasım 2020 güvenlik yamalarını da beraberinde getirir. T-Mobile için VoLTE desteği telefonun ABD versiyonu için yapılmış olsa da, aynı yapı diğer bölgesel modeller için de yayılıyor.

Hatırlamak gerekirse, ASUS ZenFone 5Z, ZenFone 7, ROG Phone II ve ROG Phone 3, T-Mobile’da VoLTE desteği almış durumda. ZenFone 6 için sınırlı bir Android 11 beta sürümünün başlangıçta T-Mobile VoLTE desteğini getirdiği Ekim başındaydı. ASUS artık uzun zamandır beklenen işlevselliği kararlı kanal üzerinden sağlıyor. Bu durum da kullanıcıların artık modemin dahili teşhis arayüzünü kurcalamasına neden oluyor. VoLTE ve VoWiFi gibi gelişmiş hücresel hizmetleri etkinleştirmek için doğru parametreleri ayarlamasına gerek olmadığı anlamına geliyor.

GÜNCELLEME NASIL ALINIR?

Bu aşamalı bir sunum olduğundan, güncellemenin dünyadaki tüm cihazlara ulaşması büyük olasılıkla biraz zaman alacaktır. ZenFone 6’nızda OTA bildirimini henüz almadıysanız yapmanız gerekenler şu şekilde belirtilmiştir. Ayarlar> Sistem’e gidebilir ve telefonunuz için yeni bir donanım yazılımı olup olmadığını görmek için “Sistem Güncellemeleri” düğmesine dokunabilirsiniz.

Exit mobile version