Asus ROG Claymore II oyun klavyesi duyuruldu

Asus, CES 2021’de ROG Claymore II adlı yeni bir mekanik klavyeyi duyurdu. Özelleştirilebilir makro tuşları ve tuş başına RGB arkadan aydınlatmasıyla oyuncular için tasarlanmıştır. Aynı zamanda, 100 milyon tuş basma ömrüne sahip olduğu iddia edilen Asus’un kendi ROG RX Blue veya Red optik anahtarlarına sahip ilk cihazdır.

Bu model, sayısal tuş takımını tamamen bırakamayan kişilere bir selam verir. Yerden tasarruf etmeniz veya bazı sayıları sıkıştırmanız gerektiğinde manyetik olarak takmanız gerekiyorsa Claymore II’yi yüzde 80 klavye yapmak için onu çıkarabilirsiniz. Sayısal tuş takımı ayrıca ses seviyesi kadranı gibi daha sezgisel medya kontrolleri sunar.

Ubisoft bir açık dünya Star Wars oyunu yapıyor

ASUS ROG CLAYMORE II FİYATI BELLİ DEĞİL

ROG Claymore II, bir USB-C kablosuyla veya kablosuz olarak 2,4 GHz ile bağlanır. Kablosuz kullanırsanız, 4.000mAh pilinin 40 saate kadar dayanması gerekir. Asus, USB-C bağlantı noktasının diğer cihazlar için hızlı şarjı ve USB geçişini desteklediğini söylüyor. Bu model 2021’in 2. çeyreğinde piyasaya sürülecek; Asus henüz bir fiyat paylaşmadı.

Asus ayrıca yeni ROG Gladius III Kablosuz oyun faresini de duyurdu. Farenin nihai bir fiyatı veya belirli bir çıkış tarihi yoktur (Q2 2021 hedefinin ötesinde). Ancak tasarım ve teknik özellikler bilinmeye değer. Gladius III Wireless, satın alınabilecek en iyi kablolu oyun faresi olarak gösterdiğimiz Razer DeathAdder V2’ye benziyor. Yeni cihazın sensörü 19.000 DPI’a kadar destekler. Bir kabloyla veya 2,4 GHz veya Bluetooth aracılığıyla kablosuz olarak bağlanabilir. Asus, bu farenin tamamen kablolu bir versiyonunun bir noktada piyasaya çıkacağını söylüyor.

ROG Gladius III, kullanıcı tarafından değiştirilebilen anahtarlara izin verir. Böylece ihtiyaçlarınız için doğru hissi bulabilirsiniz. Hatta üç pimli mekanik ve beş pimli Omron optik anahtarlar arasında geçiş yapmanıza izin verir. Çoğu insan büyük olasılıkla farelerini asla anahtarlarının ömrünün sonuna ulaşacak kadar stres altına sokmaz. Ancak onları değiştirme seçeneğine sahip olmak kesinlikle güzel bir özelliktir.

Exit mobile version