Assassin’s Creed Valhalla test puanları ortaya çıktı

Assassin’s Creed Valhalla oyununun test puanları sızdırıldı. Ubisoft‘un Viking macerasının uluslararası olarak nasıl ilerlediğini, derecelendirme aynasında size gösteriyoruz.

Kudüs, Venedik, Roma, Konstantinopolis. Kuzey Amerika, Karayipler, Paris, Londra, Mısır ve Yunanistan. Ubisoft’un Assassin’s Creed franchise’ı, genellikle yaygın olarak seyahat olarak adlandırılan şeydir. Bu kez, Anglo-Saksonların ve istila eden Danimarkalıların üstünlük için savaştığı ortaçağ İngiltere’sine gidiyor – ortasında Viking savaşçısı Eivor. Ona yolculuğunda eşlik edip, testte Assassin’s Creed Valhalla’nın ne kadar iyi hale geldiği ortaya çıktı.

Metacritic ve OpenCritic’te Valhalla ortalama puanları

– Metacritic: 82 (PS4 sürümünün 32 incelemesi) *
– OpenCritic: 84 (98 incelemeden) *

* 10 Kasım 2020 itibariyle 09:32

Assassin’s Creed Valhalla için bir bakışta ilk incelemeler ve derecelendirmeler

Genel olarak, Assassin Creed Valhalla uluslararası alanda iyi iş çıkarıyor. OpenCritic’te ortalama 84 ve Metacritic’te 83 puan alan Odyssey seviyesinde.

Sürüm ve Platformlar: Oyun, 10 Kasım 2020’de PS4, Xbox One, Xbox Series X / S ve PC için piyasaya sürülecek. PS5 sürümü, 19 Kasım 2020’de yeni Sony konsolunun lansmanına çıkacak.

THE MEDIUM OYUNU ÇIKIŞ TARİHİ ERTELENDİ

OYUNLA İLGİLİ DETAYLAR

Norveçli savaşçı Eivor’un destanı yeşil İngiltere’de değil, buzlu Kuzey Avrupa’da başlıyor. Güzel bir şekilde sahnelenen bir girişin ardından, Rogue ve Liberation da dahil olmak üzere dizinin on üçüncü ana bölümü, güneybatı Norveç’teki kısa ve sıra dışı görevlerin oldukça doğrusal bir dizisi için şaşırtıcı derecede uzun bir zaman alıyor. Burada oyuncu Eivor’un kişisel geçmişiyle ilgili ayrıntıları öğrenir, klanını ve liderini tanır ve ilk büyük savaşın sonunda çarmıha gerilmiş bir patron olabilir. Sonra hızla netleşir: Norveç fiyortu, Eivor ve kardeşi Sigurd’un tutkuları için çok küçüktür. Böylece birlikte Vikinglerin istila ettiği ada imparatorluğu olan İngiltere’ye yelken açtılar.

Exit mobile version