Arkadaşlarla Oynanacak Mobil Oyunlar Neler?

Arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar nelerden oluşuyor? İşte başından kalkmak istemeyeceğiniz birbirinden iyi Android ve iOS oyunlar!

Arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar özellikle boş zamanlarda oynanabilecek mobil oyun bulamayan oyuncular tarafından çok araştırılıyor. Siz de eğlenceli vakit geçirmenin çok daha ötesine geçiren mobil oyun arayışındaysanız aşağıdaki oyunları inceleyebilirsiniz.

Bu listede hemen hemen her türden mobil oyun vardır. Başka bir deyişle burası bir noktada Battle royale tutkunlarının, RPG sevenlerin, League of Legends hayranlarının ve çok daha fazlasının ortak toplanma alanıdır.

Arkadaşlarla Oynanacak Mobil Oyunlar - 1

Arkadaşlarla Oynanacak Mobil Oyunlar Listesi

  1. Call of Duty: Mobile
  2. Among US
  3. League of Legends: Wild Rift
  4. Fortnite
  5. PUBG Mobile
  6. PUBG New State
  7. Free Fire

Arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz Android ve iOS oyunları arasında şunlar yer alıyor:

1. Call of Duty: Mobile

Yayıncılığını Activision’ın üstlendiği Call of Duty: Mobile, birinci şahıs türünde en çok oynanan ve en çok sevilen oyunlardandır. Battle royale modu, daha hızlı tempolu bir video oyunu deneyimi sunuyor. Birinci şahıs nişancı türündeki bu oyunda çok fazla mod bulunuyor.

2. Among Us

Among Us, ilk piyasaya sürüldüğünde çok fazla dikkat çekmese de 2020 yılında video oyunu sektörüne büyük bir damga vurdu.

Oyun dünya çapında öyle bir ses getirdi ki küçücük bir ekiple geliştirilmesine rağmen ismi dünyanın dört bir yanındaki oyunculara kadar gitti. Bu yüzden arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar listesinde olmayı kesinlikle hak ediyor.

Oyuncuların oyundaki amacı sahtekârı bulmaktır. Her oyunda bir hain vardır. Mürettebatın hem görevleri tamamlaması hem de aralarındaki sahtekârı bulması gerekiyor. Sahtekâr çeşitli hilelere başvurarak hedef şaşırtabilir. Bu nedenle onu bulmak o kadar kolay değildir.

3. League of Legends: Wild Rift (LoL Wild Rift)

League of Legends’ın PC sürümünü oynadınız mı? Cevabınız eğer evet ise bu oyunu da oynamaktan keyif alacaksınızdır çünkü bu oyun, League of Legends’ın resmi mobil sürümüdür. Tıpkı PC versiyonundaki gibi her takımda 5 oyuncu, toplamda ise 10 oyuncu vardır.

Mobil oyunu dikkat çekici kılan nokta, orijinal sürümüne çok bağlı kalmasıdır. Bu nedenle League of Legends’ın PC sürümünü oynayanlar mobil sürümü de çok beğeniyor.

4. Fortnite ve PUBG New State

Fortnite ne yazık ki son iki yıldır talihsiz bir sürecin içerisinde yer alıyor. iOS işletim sistemli akıllı telefon kullanıcıları, Fortnite’ı oynayamıyor. Android kullanıcıları ise oyunu ancak Play Store dışında bir yerden indirerek battle royale oyununu oynuyor.

Neyse ki iOS kullanıcılarının oynayabileceği bir battle royale oyunu daha var. PUBG: New State, dün resmi olarak piyasaya sürüldü. Daha önce PUBG Mobile’ı oynadıysanız muhtemelen bu oyunu da seveceksinizdir çünkü oyun, PlayerUnknown’s Battlegrounds serisinin devamı niteliğindedir.

iOS oyuncuları, PUBG: New State’in dışında PUBG Mobile’ı da oynayabilir. Bunun tamamen oyuncunun tercihine ve zevkine bağlı olduğunu belirtmek gerekiyor.

5. Free Fire

PUBG Mobile ve Fortnite’tan sonra başka bir alanında iddialı battle royale oyunu da Free Fire’dır. Android ve iOS’te bulunan Free Fire, 2017’de piyasaya sürüldü. Bununla birlikte en çok oynanan mobil oyunlarından biri olmaya devam ediyor.

Arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar arayışında olanlar yukarıda yer alan Android ve iOS oyunlardan birini seçebilir ve oynamaya başlayabilir.

Exit mobile version