Arc Windows Sürümü Beta Olarak Sunuldu

Arc Windows sürümü beta olarak kullanıma sunuldu. Peki, web tarayıcısı Windows'ta ne zaman yaygın olarak kullanılmaya başlanacak?

Arc Windows Sürümü Beta Olarak Sunuldu

The Browser Company tarafından eskiden Mac’e özel olarak sunulan web tarayıcısı Arc Windows sürümü ile yakın zamanda daha büyük bir kullanıcı topluluğu kazanabilir. Tarayıcının Windows beta sürümünün X üzerinden yayımladığı gönderi ile ilk Windows beta davetiyelerinin kullanıcılara ulaştırılmaya başlandığı duyuruldu.

Arc’ı denemek isteyen Windows kullanıcılarının aylardan beri devam eden taleplerin ardından atılan adımla birlikte şirket Windows sürümünü denemek isteyen yüz binlerce kişinin isteği ile karşı karşıya kaldı.

Şirkete göre Windows sürümünün bekleme listesinde 500 binden fazla kullanıcı var ve Arc’ın nasıl bir deneyim sunduğunu öğrenmek isteyen yeni kullanıcılar için bekleme listesi açık kaldıkça bu sayının da artması bekleniyor.

Arc Windows Sürümü Beta Olarak Yayında

TechCrunch tarafından aktarılan bilgilere göre The Browser Company, yeni yılda davetiye sayısının daha hızlı bir şekilde artmasından önce bu katılım sürecini devam ettirmeyi planlıyor.

Şirket, Windows sürümünün Mac’in öne çıkan tüm özelliklerine sahip olup olmayacağını söylemese de Peek (bir bağlantıyı sekmede açmadan önce ön izlemenizi sağlar) ve Little Arc (bir şeyi hızlı bir şekilde görüntülemek için tasarlanmış bir tarayıcı penceresi) gibi özelliklerin şu anda mevcut olduğu biliniyor.

Windows sürümü henüz beta aşamasında olduğu için kullanıcılar bazı eksik özellikleri kolaylıkla fark edebilir ancak bunlar muhtemelen ilerleyen aylarda yayımlanacak olan güncellemeler ile yavaş yavaş giderilmeye başlanacak ve kullanıcılar da zaman içinde kusursuz bir deneyime sahip olabilecektir.

Exit mobile version