Apple, Yeni 2021 Ürünlerinin Çıkış Tarihini Sızdırdı!

Apple, bugün yanlışlıkla yeni iPad Pro ve iMac modellerinin çıkış tarihini sızdırdı. 10 gün önce yeni 4K TV, 14 inç iMac ve yeni iPad Pro modellerini tanıtmıştı. Fakat bunların Mayıs ayının ikinci yarısında geleceğini söylüyordu. Şimdi ise elimizde net bir tarih var.

Apple iMac
Apple iMac

Şirket, dün yayınladığı gönderide yeni mor renkli iPhone 12 ve iPhone 12 mini ile birlikte AirTag’in çıktığını haber verirken, yeni ürünlerin tarihini de yayınladı. Bu ürünlerin ön siparişinin 30 Nisan’da başladığını hatırlatırken şirket, geçen hafta tanıttığı ürünlerin çıkış tarihini de sızdırdı.

Apple, yanlışlıkla 2021 ürünlerinin çıkış tarihini sızdırdı

Apple iPad Pro

Görünüşe göre şirket, bu bilgiyi yanlışlıkla sızdırdı. Çünkü başta tam tarih vermesine rağmen bunu sonradan ‘Mayıs’ın ikinci yarısı’ olarak değiştirdi. Jason Aten, bir tweet paylaştı. Bu tweette, sitede yazmayan fakat sitenin kodunun içeriğinde olan bir bilgi keşfetti.

Bilgiye göre, yeni ürünler ’21 Mayıs’ta mağazalara ve kapımıza ulaşacak’. Yani 21 Mayıs’ta yeni iPad Pro, iMac ve Apple TV 4K ürünlerini mağazalarda görebileceğiz. Aynı zamanda ön sipariş vermiş kullanıcılar ürünlerini bu tarihte alacaklar.

iPad Pro, iMac ve Apple TV 4K çıkış tarihi

Apple TV 4K

21 Mayıs tarihi tanıtım tarihinden biraz uzak duruyor. Fakat bu şirket için pek şaşırtıcı bir durum değil. Öte yandan 7 Haziran’da başka bir etkinlik var. Bu geliştirici etkinliğinde şirket, daha farklı ürünler de tanıtabilir. Bunlardan biri de daha gelişmiş Silicon Mac olabilir.

Ürünlerin Türkiye’ye ne zaman geleceğine dair spesifik bir bilgi yok. 21 Mayıs’ta mağazalara gelecek olan yeni iPad Pro, iMac ve AppleTV 4K, Türkiye’ye daha geç gelebilir. Fakat tahminlerimiz o tarihlerde Türkiye pazarında yerini alması yönünde.

App Store İçin Yeni Özellik Geliyor!

Exit mobile version