Apple, Yeni Güncellemelerini Duyuracağı Etkinliğin Tarihini Açıkladı

Apple, WWDC etkinliğinde iOS dahil macOS, watchOS, tvOS ve diğer güncellemelerini duyuracak. Bugün ise bu konferansın gerçekleşeceği tarihi açıkladı. İşte pek çok yeni güncellemenin açıklanacağı bu konferansın detayları ve tarihi!

Her yıl gerçekleşen Worldwide Developers Conference (WWDC) bu sene de dünya çapında Apple’ın geliştiricilerini bir araya getirecek. Bu konferansta yeni teknolojiler ve güncellemeleri tanıtacaklar. Aynı zamanda bu konferans, geliştiricilerin birbirleri ile iletişime geçmesi konusunda da oldukça yarar sağlıyor.


İlginizi Çekebilir: Apple, Yeni iPod touch Modelini Sonbaharda Tanıtabilir


Apple, yeni güncellemelerini tanıtacağı etkinliğin tarihini duyurdu

Bu konferans bu sene 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek. 7 Haziran tarihinde başlayacak olan konferans, 10 Haziran tarihine kadar devam edecek. Ayrıca konferans, bu sene de çevrimiçi gerçekleşecek. İzlemek isteyenler ise YouTube, AppleTv, AppleDeveloper uygulaması veya web sitesi üzerinden etkinliğe ulaşabilecekler.

Etkinliğin ilk gününde yeni güncellemeler açığa çıkacak. Apple Park’da gerçekleşecek olan bu etkinliği çevrimiçi platformlarda izleyebilirsiniz. Söylediğimiz gibi etkinliğin ilk saatlerinde Apple’ın tüm platformlarına gelecek yeni güncellemeleri öğreneceğiz.

Apple WWDC tarihi belli oldu
Apple WWDC tarihi belli oldu

İlerleyen saatlerinde ise yeni araçlar, teknolojiler ve gelişmeleri öğreneceğiz. Ek olarak bunlarla birlikte Apple’ın gelecek yeni uygulamaları hakkında da bilgi sahibi olacağız.

Ayrıca 10 Haziran tarihinde şirket, geliştiricileri için bir Tasarım Ödülü verilecek. Bu etkinlik, AppleDeveloper uygulaması ve AppleDeveloper web sitesi üzerinden izlenecek.

WWDC21 7 Haziran’da başlayacak

Ayrıca, Apple’ın mühendisleri ve geliştiricileri için de özel etkinlikler olacak. 200’den fazla etkinlik, şirketin geliştiricileri ve mühendisleri için gerçekleşecek. Bu etkinlikleri bahsettiğimiz platformlardan takip edebilirsiniz.

Ayrıca, Geliştirici Forumlarında şirketin geliştiricilerine soru sorup cevap alma fırsatınız da olacak. Böylece teknik konuları daha detaylı bir şekilde inceleyip sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

7 Haziran tarihinde yeni güncellemeleri takipte olacağız. Daha fazla bilgi almak için takipte kalın.

Exit mobile version