Apple Watch Ultra 2 İnceleme

Apple’ın en dayanıklı ve yetenekli saatini Apple Watch Ultra 2 inceleme yazımızda oldukça kapsamlı olarak ele alıyoruz.

Akıllı saat serisini yeni özelliklerle buluşturan ve çevre üzerindeki etkileri en aza indirme konusunda önemli bir dönüm noktasına ulaşan Apple Watch Ultra 2 inceleme odağımız oldu.

Bu yazıda Apple Watch Ultra 2 ile ilgili merak edilen noktalara değinerek size ne tür faydalar sağlayabileceğini açıklayacağız.

Apple Watch Ultra 2 İnceleme Detayları

Apple Watch Ultra 2, kullanıcıların Ultra’da sevdikleri tüm özelliklerin yanı sıra yeni ve güçlü S9 SiP’e, sihirli ve yeni bir çift dokunuş hareketine, Apple’ın şimdiye dek en parlak ekranına, genişletilmiş rakım aralığına, aygıt içi Siri’ye, iPhone için Tam Konum Bulma özelliğine ve su sporları için gelişmiş özelliklere sahip.

Apple Watch Ultra 2; yeniden tasarlanan uygulamalar, yeni Akıllı Gruplama özelliği, yeni bisiklet sürme deneyimleri, açık hava keşiflerine yardımcı olacak özellikler ve Modüler Ultra adlı yeni bir özel saat kadranı sunan watchOS 10 sürümüyle dikkat çekiyor.

Tüm bu yeni gelişmelerle birlikte Apple Watch Ultra 2, normal kullanımda 36 saatlik aynı pil ömrüne sahip ve Düşük Güç Modu’nda 72 saate kadar kullanım imkânı da sunuyor.

Apple Watch Ultra 2, Apple’ın yepyeni ve özel S9 SiP çipinden güç alıyor. Apple’ın şimdiye kadarki en güçlü saat çipi; sistem genelindeki iyileştirmelerin yanı sıra yeni bir çift dokunuş hareketi ve sağlık verilerine gizli ve güvenli bir şekilde erişip bunları kaydedebilen aygıt içi Siri gibi yepyeni özellikler sunuyor.

Apple Watch Ultra 2 aynı zamanda, yapay öğrenme görevlerini ilk Apple Watch Ultra’dan iki kata kadar daha hızlı işleyebilen 4 çekirdekli yeni bir Neural Engine’a sahip.

Apple Watch Ultra 2 İnceleme Detayları

Apple Watch; dokunma, kaydırma, bileği kaldırma gibi hareketlerin yanı sıra üzerini kapatarak sessize al, Digital Crown ve Taptic Engine gibi inovasyonlar ile kullanım kolaylığı sunuyor. Yeni bir çift dokunuş hareketiyle kullanıcılar, ekrana dokunmadan ve yalnızca tek ellerini kullanarak Apple Watch Ultra 2’yi kolayca kontrol edebiliyor.

Yeni bir gelişmiş ekran mimarisi, Apple Watch Ultra 2’nin maksimum parlaklığını Apple Watch Ultra’nın ilk neslinden yüzde 50 daha parlak olacak şekilde 3000 nite taşıyor ve rahatsız edici güneş ışığında okumayı kolaylaştırmak için Apple’ın tasarladığı şimdiye dek en parlak ekranı sunuyor.

Apple Watch Ultra için tasarlanan yeni Modüler Ultra saat kadranı saniye, rakım ve derinlik gibi gerçek zamanlı verileri göstermek için en dış kenarları kullanarak büyük ekran avantajından yararlanıyor.

Apple Watch Ultra 2, en zorlu koşullar düşünülerek tasarlanmış ve en alçak vadileri keşfedebilmeniz için deniz seviyesinin 500 metre altından dünyanın en yüksek zirvelerine çıkabilmeniz için 9000 metreye kadar olan, Apple ürünleri arasındaki en geniş rakım aralığında kullanım için test edilmiş.

Apple Watch Ultra, kitesurfing ve wakeboarding gibi ekstrem aktivitelerin yanı sıra Huish Outdoors’un güncellenen Oceanic+ uygulamasıyla eğlence amaçlı 40 metreye tüplü dalış ve şimdi serbest dalış gibi su sporları için ideal.

Artılar

Eksiler

Exit mobile version