Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE tanıtıldı! İşte 2 farklı saatin Türkiye fiyatı

Apple, düzenlediği özel etkinlikle yeni Apple Watch Series 6 ve diğeri akıllı saate göre daha uygun olan Apple Watch SE’yi tanıttı. Özel etkinlik sanal ortamda gerçekleşti. Apple’ın CEO’su Tim Cook tanıtımın başında açıklamalarda bulundu. Cook, Apple Watch ve iPad’e odaklanacaklarını söyledi.

Apple COO’su Jeff Williams sahneye çıktı ve yeni Apple Watch modelini anlattı. Apple Watch Series 6 olarak tanıtılan yeni akıllı saatte mavi, altın, siyah ve kırmızı renk seçeneklerini içerecek. Kandaki oksijen seviyesini 15 saniyede ölçme özelliği olacak olan Apple Watch Series 6’daki bu özellik Covid-19’un etkisi nedeniyle ortaya çıkarılmış bir özellik olarak gösteriliyor. Apple astım, kalp rahatsızlıkları ve Covid-19 için çeşitli iş birlikleri yaptığını da duyurdu.

APPLE WATCH SERIES 6’DA S6 İŞLEMCİ KULLANILIYOR

Yeni Apple Watch’ın için 6. nesil S6 işlemci kullanılıyor. Ekran parlaklığı ise bir önceki nesile göre 2,5 kat daha parlak olacağı belirtildi. Apple Watch’ın yeni saat yüzleri de tanıtıldı. Bu yeni arayüzlerle klasik bir saat görünümü de ortaya çıkacak. Apple Watch Series 6 yüzde 100 geri dönüştürülebilir materyalden yapılıyor.

Apple Watch’ın kayışları tanıtıldı ve silikon ve kullanıcının bileğine uyum sağlayan Solo Loop kayışı görücüye çıktı. Apple Watch’ın kayışında 7 farklı renk seçeneği olacak. Ayrıca bu kayışın deri olan modeli Braided Solo Loop mevcut olacak.

FAMILY SETUP UYGULAMASI TANITILDI

Apple Watch’ın aile içinde kullanılması için Family Setup isimli bir özellik tanıtıldı. Çocukların kiminle iletişime geçebileceğini Family Setup ile kullanıcının belirleyeceği tanıtıldı. Otomatik lokasyon bildirimleri Family Setup ile kullanılabilecek. Family Setup’ı, Apple Watch Series 4 ve üzeri seriler kullanabilecek.

TÜRKİYE’DE HENÜZ YOK, 12 ÜLKEDE SATIŞA SUNULACAK

Apple Watch Series 6 modeli Türkiye’de henüz satışı yapılmayacak. Yeni akıllı saat Çin, Fransa, Almanya, Hong Konk, Japonya, Polonya, İspanya, İsviçre, Tayvan, Tayland, İngiltere ve Amerika’da satışa çıkarılacak.

UYGUN FİYATLI APLLE WATCH SE TANITILDI

Apple bu etkinlikte Apple Watch Series 6’nın yanı sıra daha uygun fiyatıyla ön plana çıkan Apple Watch SE’yi de tanıttı. Bu akıllı saatte S5 işlemci kullanılıyor.

APPLE WATCH SERIES 6 VE SE’NİN FİYATI AÇIKLANDI

Apple’ın özel etkinliğinde tanıtılan 2 saat Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE’nin fiyatını açıklandı. Apple Watch Series 6’nın fiyatı 399 dolar olarak belirlendi. Türkiye’de ise Apple Watch Series 6 3.799 TL’den satın alınabilecek. Apple Watch SE’nin fiyatı ise 279 dolar olarak belirtildi. SE’nin Türkiye fiyatı ise 2600 TL’ye satılacak.

Bu iki saatin bugünden itibaren sipariş edileceği açıklandı. Satışlar cuma gününden itibaren gerçekleştirilecek.

Exit mobile version