Apple TV, Sony 4K TV’lere geliyor

Apple’ın Apple TV uygulaması ilk kez Android TV’ye doğru ilerliyor. Sony, bugün itibariyle Apple TV uygulamasının Amerika Birleşik Devletleri’nde bir yazılım güncellemesi aracılığıyla şirketin yeni X900H serisi 4K HDR TV’lerinde sunulmaya başlayacağını duyurdu. Bu, uygulamayı Nvidia Shield veya yeni Google Chromecast gibi diğer Android TV cihazlarına yükleme çabalarını artırabilir.

APPLE TV SONY TV’LERİN BAZILARINA GELİYOR

Apple TV uygulaması Apple TV Plus orijinallerine erişim sağlar. Satın aldığınız ve kiraladığınız filmlerden ve TV şovlarından oluşan kişisel kitaplığınızın yanında. Ayrıca, aylık bir ücret karşılığında Showtime ve Starz gibi premium “kanallara” abone olabilir. Bu içeriği doğrudan Apple TV uygulamasında izleyebilirsiniz. X900H serisi bugün elde ederken TV markası, “Apple TV uygulamasının belirli 2018 modellerinde ve çoğu 2019 ve 2020 modelinde yıl sonuna kadar piyasaya çıkacağını” söylüyor.

XIAOMI REDMI K30S’İ PİYASAYA SÜRÜYOR

APPLE, ANDROID TELEFON VETABLETLER İÇİN YAYINLAMADI

Bu, Apple TV’nin Android’e ilk gelişi değil. Android işletim sisteminin özelleştirilmiş bir sürümünü çalıştıran Amazon’un Fire TV akış cihazlarında zaten mevcuttur. Ancak şu ana kadar Apple, Android akıllı telefonlar veya tabletler için uygulamayı yayınlamadı.

SONY GÜNCELLEMEYLE APPLE TV’Yİ GETİRİYOR

Apple TV uygulaması bugünden itibaren piyasaya sürülen bir yazılım güncellemesiyle Sony XH90 TV’ye geliyor. Bununla birlikte, yıl sonuna kadar, 2018 serilerinin diğer modelleri (küçük bir kısımda), 2019 ve 2020 (daha büyük sayıda), beraberinde yalnızca Apple TV + yayın hizmetine erişim sağlamanızı değil, size hatırlattığımız Apple uygulamasını da getirecek bir güncelleme alacak. aynı zamanda satın almak veya kiralamak için kapsamlı iTunes filmleri kataloğuna da (ayrıca 4K-HDR’deki birçok başlık dahil). Sony şu anda güncellemeyi yakın gelecekte hangi TV’ye ve kaç TV’ye alacağını belirtmedi ve bu nedenle tam liste ortaya çıkar çıkmaz haberleri güncelleyeceğiz.

Exit mobile version