Beklentilere Eksiksiz Yanıt: Apple TV 4K 

Yeni Apple TV 4K gücünü grafik teknolojisinde, video kodlarının çözülmesinde ve seslerin işlenmesinde performans artışı sağlayan A12 Bionic çipten alıyor. Ve kullanıcı dostu kontrol seçenekleriyle Apple TV Remote, Apple TV’de filmleri ve TV programlarını izlemeyi çok daha kolay hale getiriyor. Apple TV 4K dünyanın en gelişmiş TV işletim sistemi tvOS ile çalışıyor. Bu sayede Apple aygıt ve servisleriyle kusursuz bir uyum içinde çalışıyor. Ayrıca oturma odanızda tüm aile üyelerinin çok seveceği büyüleyici bir dönüşüm yaratıyor. 

Gelişmiş video deneyimi 

A12 Bionic ile birlikte Apple TV 4K yüksek kare hızı HDR ve Dolby Vision video özelliklerini destekliyor. Bu sayede hızlı hareketleri saniyede 60 kare hızıyla göstererek içeriklerin daha akıcı oynatılmasını sağlıyor. Ayrıca her zamankinden daha gerçek görünmesine imkan veriyor. Bu sayede videolar daha akıcı hale geliyor. Aksiyonun daha hızlı gerçekleştiği spor karşılaşmaları gibi içerikler için bu iyi bir özellik.  

Apple; yüksek kare hızı HDR ile yayın yapmaya başlayan FOX Sports, NBCUniversal, Paramount+, Red Bull TV ve Canal+ gibi kanallarla birlikte çalışıyor.

İnovatif renk dengesi işlemi aracılığıyla Apple TV, televizyonların görüntü kalitesini iyileştirmek için iPhone ve iPhone’un gelişmiş sensörleriyle birlikte çalışıyor. Apple TV iPhone’daki ışık sensöründen yararlanarak renk dengesini görüntü yönetmenlerinin kullandığı endüstri standardı özelliklerle karşılaştırıyor. Apple TV bu verileri kullanarak video çıkışını gerçeğe daha yakın renkler sağlıyor. Ayrıca artırılmış kontrast oranıyla sunmak için otomatik olarak ayarlıyor. Üstelik bu süreçte müşterilerin televizyon ayarlarını değiştirmeleri bile gerekmiyor. 

Yepyeni Apple TV Remote, inovatif renk dengesi teknolojisi ve yüksek kare hızı ile dikkat çekti. 

Apple TV yeni renk dengesi özelliği aracılığıyla video çıkışını özel olarak ayarlıyor. Böylece gerçeğe daha yakın renkler ve kontrast sunuyor. 

 

Yeni tasarımıyla Apple TV Remote 

Apple TV Remote, beş farklı yönde gezinmenize imkan veren inovatif tıklama yüzeyine sahip. Üstelik dokunmatik özellikleri sayesinde Apple TV  kaydırma hareketleri yapmaya imkan veriyor. Tıklama yüzeyinin dış kısmı, jog denetimlerine dönüşen dairesel hareketleri destekliyor. Bu kullanıcı dostu özellik, filmlerde veya TV programlarında aradığınız sahneyi kolayca bulabilmenizi sağlıyor. Tek parça alüminyum tasarımıyla yeni Apple TV Remote rahat kullanıma sahip.

Yeni Apple TV Remote aynı zamanda bir güç düğmesine ve sessize alma düğmesine de sahip. Böylece televizyonunuzun keyfini çıkarırken başka bir kumandaya ihtiyacınız kalmıyor. Müşteriler Siri’yi kullanarak spesifik TV programlarını ve filmleri kolayca aratabiliyor. Ayrıca akıllı ev aksesuarlarını kontrol edebiliyor ve çok daha fazlasını yapabiliyorlar. 

Apple TV 4K, Apple donanım, yazılım ve servislerini kapsamlı bir şekilde entegre ederek tüm televizyonları çok daha becerikli hale getiriyor.

Oturma Odanızda Daha Fazla Eğlence 

Apple TV 4K, dünyanın en güçlü TV işletim sistemi olan tvOS ile çalışıyor . Böylece her şeyiyle benzersiz bir deneyim sunuyor. Apple aygıt ve servisleriyle arasındaki entegrasyon sayesinde tüm aile üyeleri çok çeşitli içeriklerin keyfini çıkarabiliyor. 

Apple TV 4K, evinizde mümkün olan en sinematik deneyimi sunuyor. Müşteriler en sevdikleri içeriklere evlerindeki en büyük ekrandan kolayca erişebiliyor. Ayrıca Apple TV+’taki “Ted Lasso,” “The Morning Show,” “Greyhound” ve “Wolfwalkers” gibi ödüllü TV programlarının ve filmlerin keyfini çıkarabiliyor. 

Apple TV 4K’daki Apple Music uygulaması ise her odada farklı bir müzik dinleme imkanı sunuyor. Milyonlarca şarkıda eşzamanlı şarkı sözleri özelliğiyle oturma odanızı bir konser salonuna çeviriyor. 

Apple TV 4K’daki Apple Arcade uygulaması ise 100’ün üzerinde birinci sınıf oyuna sınırsız erişim imkanı veriyor. Yeni orijinal içerikleri, ödüllü oyunları ve App Store’daki favorilerinizi bir araya getiriyor. Üstelik bu deneyim herhangi bir reklam veya uygulama içi satın alım olmadan sunuluyor. Oyuncular “NBA 2K21 Arcade Edition,” “SongPop Party” ve “Star Trek: Legends” gibi oyunların keyfini Apple TV 4K’da çıkartıyor. 

Yeni Apple TV 4K 2.099 TL’den (TR) başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Yeni Apple TV Remote ayrı olarak 649 TL’den satışa çıktı. Ayrıca önceki nesil Apple TV 4K ve Apple TV HD ile uyumlu olacağı kaydedildi. 

 

 

 

  

 

 

 

Exit mobile version