Apple Pen Destekli Yeni iPad’ler Mercek Altında

 Apple Pencil desteği ve son teknoloji performans gibi en yeni inovasyonlar içeren ultra ince 10.5 inç tasarıma sahip ve çığır açan bir fiyatla satışa sunulan yepyeni iPad Air, Apple tasarımı Neural Engine’la gelen A12 Bionic çip, yüzde 70 performans artışı ve iki kat daha güçlü grafik işleme yeteneği vaat ediyor. True Tone teknolojisine sahip gelişmiş Retina ekranı yarım milyonun üzerinde daha fazla pikselle yaklaşık yüzde 20 daha geniş ekran alanına sunuyor.

Yeni 7.9 inç iPad mini’ye ise A12 Bionic çip sayesinde güçlü bir multitasking makinesi demek yanlış olmaz. Yeni iPad mini, üç kat daha yüksek performans ve dokuz kat daha hızlı grafik özellikleri sunuyor. True Tone teknolojisine sahip Retina ekran ve renk desteği, ekranın yüzde 25 daha parlak olmasını sağlarken tüm iPad’lerdeki en yüksek piksel yoğunluğu anlamı da taşıyor. Apple Pencil desteğiyle gelen yeni iPad mini, hareket halindeyken çizim yapmak ve fikirleri not etmek için her yere götürebileceğiniz yenilikçi bir not defteri.

A12 Bionic Çip

A12 Bionic çipteki Apple tasarımı Neural Engine, ilgi çekici AR deneyimleri, 3D oyunlarda bulunan fotoğraf gerçekliğindeki efektler ve uygulamalardaki çarpıcı grafik performansı için gelişmiş yapay öğrenme ve Core ML teknolojisinden yararlanarak yeni nesil uygulamalara ve iPad iş akışlarına güç veriyor. Gelişmiş ön ve arka kameralara sahip iPad mini ve iPad Air, iddialı fotoğraflar çekiyor ve net ve stabil 1080p HD videolar kaydediyor.

En gelişmiş iPad Pro modellerinde yerleşik olarak bulunan Wi-Fi performansına ve Gigabit sınıfı LTE bağlantısına sahip iPad mini ve iPad Air ile bağlantıda kalmak kolay ve hızlı. Yerleşik eSIM teknolojisi sayesinde kullanıcılar tüm dünyada 180’den fazla ülkede seyahat ederken doğrudan iPad’lerinden wireless veri planlarına kolayca bağlanabiliyorlar.

Apple Pencil ve iPad: Mükemmel İkili

Apple Pencil, çizim yapmaktan fikirleri not etmeye, belgeleri işaretlemekten fotoğrafları rötuşlamaya kadar birçok özelliğiyle iPad mini ve iPad Air kullanıcıları için yaratıcılık ve üretkenlik alanında yeni olanakların kapılarını açıyor. Öğrenciler, profesyoneller ve yaratıcı kişilikler için vazgeçilmez olan bu aygıt, son derece akıcı ve doğal bir çizim deneyimi sunmasının yanı sıra Procreate, Notability, Pixelmator Photo (çok yakında kullanıma sunulacak) ve Microsoft Office gibi popüler uygulamalarda gerçekleştirilen etkinlikler için piksel hassasiyetinde doğruluk ve düşük gecikme özellikleri sağlıyor.

Gelişmiş Kameralar

Gelişmiş ön ve arka kameralara sahip iPad mini ve iPad Air, hem muhteşem fotoğraflar çekiyor hem de net ve stabil 1080p HD videolar kaydediyor. Olağanüstü loş ışık performansı ve HD video kaydıyla yenilenen kameralar, belge taramak ve Grup FaceTime aramalarında aile ve arkadaşlarla bağlantı kurmak için mükemmel. Üstelik gelişmiş sensörleri sayesinde etkileyici AR deneyimlerine de olanak tanıyor.

1,3 milyon uygulama

AR deneyimi ve Apple Pencil ile çizim yapmaktan aile bireyleri ve arkadaşlarla iletişim kurmaya kadar her şey için iPad’e özel olarak tasarlanan 1,3 milyondan fazla uygulama bulunuyor.

Fiyatlar

Yeni iPad mini ve iPad Air, 64 GB ve 256 GB modellerinde gümüş, uzay grisi ve altın renk seçenekleriyle sunuluyor. Yeni iPad mini Wi-Fi modeli için 2799 TL’den, Wi-Fi + Cellular modeli için 3799 TL’den başlayan fiyatlarla, 10.5 inç iPad Air ise Wi-Fi modeli için 3499 TL’den, Wi-Fi + Cellular modeli için 4499 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Yorum

Artırılmış gerçeklikle oyunlar oynamaktan Apple Pencil ile not almaya ve çizim yapmaya, HD filmler izlemekten 4K filmleri düzenlemeye ve Swift Playgrounds ile uygulama geliştirmeyi öğrenmeye kadar çok çeşitli kullanım alanları için kesinlikle en iyi aygıt olan iPad, sihirli yeni deneyimler sunmayı sürdürüyor. iPad ailesi; çığır açan bir fiyatla son teknolojiye sahip bir boyut, yeni özellikler ve güçlü performans sunan yepyeni 10.5 inç iPad Air ve önemli bir yenilemeyle kompakt boyutlu aygıtları çok seven birçok müşteriye Apple Pencil, Retina ekran ve A12 Bionic çip gibi özellikleri getiren 7.9 inç iPad mini ile büyük atılım yaptı.

10.5 inç iPad Air, çığır açan bir fiyatla son teknoloji özellikler ve güçlü bir performans sunuyor…

7.9 inç iPad mini, Apple Pencil desteği, gelişmiş Retina ekran ve A12 Bionic Çip özelliklerini getiriyor…

iPad mini’deki önemli yenilikler

Apple Pencil desteği, Retina ekran ve A12 Bionic çip.

Bu yazı, Macline dergisinin, Haziran ayı sayısından alınmıştır


 

Exit mobile version