Apple Mağazaları Zarar Edebilir! Şirket İçin Karar Zamanı

ABD için önemli bir yere sahip olan Apple mağazaları zarar etme tehlikesi ile karşı karşıya. Özellikle de son dönemlerde ortaya çıkan problemler firmanın bazı önlemler alınmasına neden olabilir. İşte merak edilen sorularla haberimizin detayları.

Koronavirüs nedeniyle dünya ticareti fena halde baltaladı ve birçok şirket ürün satamaz hale geldi. Elbette bilgisayar ve projeksiyon satışları artış gösterse bile, akıllı telefonlarda bir miktar düşüş yaşandı. Ancak ABD içerisinde yaşanan olaylar ne bilgisayar ne de akıllı telefon satışına izin veriyor.

Apple mağazaları ABD olaylarında harcanabilir

ABD şu anda dünyanın en fazla koronavirüs hastası taşıyan ülkesi konumunda. Özellikle de son dönemlerde ciddi bir ivme kazandı diyebiliriz. Siyahi bir ABD vatandaşının polis tarafından öldürülmesi ile başlayan olaylar virüsün daha fazla yayılmasına neden oldu.

Apple mağazaları, Apple, Apple şirketi, Apple ürünleri, Apple mağazaları kapanacak

Yaşanan toplu gösterilerde çeşitli Apple mağazaları yağmalandı. Bunun sonucunda Apple bir miktar zarar ettiğini söyledi. Ancak asıl sorun koronavirüslü vakalarının giderek artış göstermesi. Bazı eyaletlerde %128 oranında artış yaşandı. Olayların bu kadar çığırından çıkması ve virüsün giderek ABD içerisinde yayılması herşeyi tepetaklak etti.

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden bir tanesi olan Apple hem çalışanlarını korumak hem de mağazalarının yağmalanması engellemek için kapatma kararı aldı. ABD içerisindeki yaklaşık 14 civarında Apple mağazası kapanacak. Virüs ve olaylar tamamen yatıştıktan sonra firma yeniden açmayı düşünüyor. Sizce Apple nasıl bir politika izleyebilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Sürdürülebilir Gelecek İçin Teknoloji Şart! Yeni Araştırma Yapıldı

Exit mobile version