Apple AirPods 3 tasarımı sızdırıldı

Apple bir süredir geçici olarak AirPods 3 olarak adlandırılan yeni nesil gerçek kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bloomberg’den Mark Gurman ve analist Ming-Chi Kuo gibi güvenilir kaynaklara göre, güncellenmiş AirPods, AirPods Pro’dan esinlenen bir tasarımla 2021’in ilk yarısında piyasaya çıkacak. Şimdi, AirPods 3’ün gerçekte neye benzeyebileceğine ilk bakışımızı, sızdırılmış bir görüntü ve beraberindeki şarj çantasını da gösteren birkaç şema (52Audio aracılığıyla) sayesinde görebiliriz.

Epic Games, AB antitröst şikayetiyle Apple mücadelesini hızlandırıyor

Apple AirPods 3, yarım kulak içi tasarımı ve değiştirilebilir kulak uçlarını sallayabilir

Yarasanın hemen dışında, AirPods 3, AirPods Pro’dan ağır bir doz ilham almış gibi görünüyor. Gövde, normal AirPod’lara kıyasla önemli ölçüde daha küçüktür. Ayrıca, tasarım aslında kulakların yarısıdır, bu da kulakların üzerinde duran ve özellikle güvenli bir oturma sağlamayan vanilya AirPod’lara kıyasla daha iyi oturması ve geliştirilmiş ses yalıtımı sağlayabilir.

Daha da önemlisi AirPods 3, kullanıcıların AirPods Pro’ya çok benzer şekilde değiştirilebilir kulak uçları takmalarına da olanak tanıyacak. Ancak bariz tasarım ilhamı burada bitmiyor. Ayrıca, siyah basınca duyarlı dokunmatik giriş alanını ve ayrıca üst kısımdaki basınç tahliye deliğini de görüyoruz. Ek olarak, Apple’ın kafa takibine dayanan bir surround ses deneyimini benimseyen Uzamsal Sesi de destekleyecekler.

Uzamsal Ses desteği, kablosuz şarj kutusu ve 150 dolarlık fiyat etiketi

Özellikle, AirPods 3, daha pahalı AirPods Pro ve AirPods Max kulaklıklarda edindiğiniz Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık Modu (basit terimlerle ortam sesi modu) özelliklerini kaçıracaktır. AirPods 3’ün şarj kutusunun kablosuz şarjı desteklediği söyleniyor ancak AirPods Pro ile birlikte gelenlerden daha küçük olacak. Son olarak raporda ayrıca AirPods 3’ün 150 $ ‘dan fiyatlandırılacağı ve Mart ayı başlarında piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Ancak bu sızdırılmış bilgiyi meşhur bir tutam tuzla alın.

Şimdi, bu haftanın başlarında, bu haftanın başlarından bir başka rapor, AirPods 3’ün Mart ayında piyasaya sürülebileceğinden bahsetmişti. Yeni iPad Pro’nun yanı sıra iPad Mini modellerinin ve muhtemelen AirTags nesne izleyicisinin de çıkışına tanıklık edecek olan Apple’ın söylentili 16 Mart etkinliğinde çıkış yapacaklar. Ancak Bloomberg’den Mark Gurman kısa süre önce 16 Mart’ta bir Apple lansman etkinliği olmayacağını tweetledi.

 

Exit mobile version