Anneler Günü için En İyi Hediye Önerileri (2023)

14 Mayıs'ta olan Anneler Günü için sizlere özel, şık ve işlevsek hediye seçeneklerini bir araya getirdik. İşte Anneler Günü için en iyi hediye önerileri...

Her gün Annelerimizin günü, ancak bir gün var ki sevginizi göstermek için belki de en naif fırsatlardan biri. Bu sene Anneler Günü, 14 Mayıs 2023 Pazar günü kutlanacak ve dünyanın her yerindeki anneler, kucağına uzatılan bir demet çiçek, kocaman bir öpücük veya ona kendinizi, sevginizi hatırlatan farklı bir hediye ile daha da sevinecek.

Doğanın yeniden kendini gösterdiği, çiçeklendiği, sıcağın iyiden iyiye kendini hissettirdiği Mayıs ayının bir diğer güzelliği de şüphesiz Anneler Günü. Bu özel günü, ‘kalpten ve hoş bir sürprizle’ daha neşeli kılmak elimizde.

Peki annenizi memnun edecek hediye hangisi? Bu noktada teknolojik hediye düşünenlerin seçimini kolaylaştırmak için her bütçeye uygun farklı fiyat seçeneklerinde birbirinden şık ve işlevsel teknolojik ürünleri bir araya getirdik.

Anneler Günü Hediye Tavsiyeleri Newtech’ten, Seçmek Sizden…

Philips 27B1U5601H

Evden çalışan anneler için, onların ev-ofis ortamını bir üst noktaya taşıyacak Philips 27B1U5601H monitörü sizlerle paylaşıyoruz. Canlı ve doğru renkler üreten IPS panele sahip, 27 inçlik bu monitör, 75 Hz tazeleme hızıyla akıcı görüntüler sunuyor. Dahili 5 MP web kamerası ve gürültü önleyici mikrofonu ile keskin, akıcı video görüşmeler ve toplantılar mümkün. Üstelik, yerleşik DisplayPort çkışı, RJ45 (Ethernet) portu ve USB-C girişi sayesinde, laptopunuzu tek bir USB-C kabloyla monitöre bağlayarak çoklu monitörlü bir çalışma ortamını kolayca kurabilirsiniz.

Yeni Apple iPad

Anneler için en fonksiyoel hediyelerden biri de tabletler. Bu kapsamda 2022 yılı sonunda tanıtılan en yeni iPad iyi bir seçim. 10.9 inç büyük Liquid Retina ekrana, güçlü A14 Bionic çipe, gelişmiş kameralara, hızlı kablosuz bağlantıya, USB-C bağlantı noktasına, yeni Magic Keyboard Folio desteğine ve daha birçok özelliğe sahip.

Yeni iPad, gücünü zorlu görevler için daha da hızlı performans ve inanılmaz güç verimliliği sunan A14 Bionic çipten alıyor. Güncellenmiş kameralarla sunulan iPad, daha da iyi bir görüntülü arama deneyimi için iPad’in uzun kenarında konumlandırılmış 12 MP Ultra Geniş ön kameraya; net ve capcanlı fotoğraflar ve 4K videolar içinse yeni bir 12 MP arka kameraya sahip.

Yeni iPad için özel olarak tasarlanan yepyeni Magic Keyboard Folio ideal bir yazma deneyimine, herhangi bir yerine tıklanabilen trackpad’e ve iki parçalı, çok yönlü bir tasarımla geliyor.

Sarı iPhone 14

Bazı anneler ‘sarı’ renge bayılır, iPhone 14’e de… Apple, iPhone 14’ün yeni sarı renk seçeneği ile iddialı seriye daha da fazla renk eklemiş oldu. Uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanıp geliştirilen iPhone 14, dayanıklı Ceramic Shield ön yüzeye, daha iyi bir performans sürekliliği ve daha kolay onarımlar için güncellenmiş iç tasarıma ve çok iyi bir pil ömrüne sahip.

Model, Dolby Vision desteğinin yanı sıra maksimum 1200 nit HDR parlaklığını destekleyen OLED teknolojili göz alıcı Super Retina XDR ekran sunuyor. Bir iPhone’da şimdiye kadarki en uzun pil ömrünü sunan iPhone 14 Plus’ın daha büyük ekranı sosyal medya içerikleri, mesajlaşma, fotoğraflara göz atma ve Apple Fitness+ antrenmanlarını izlemek için mükemmel.

Fujifilm Instax Mini LiPlay Hibrit Kamera

Samimiyetin, şefkatin, huzurun ve gerçek sevginin vazgeçilmez adresi anneler, bir gün değil her gün sarılmaya ve sevilmeye değer. Anneler Günü de bunu hatırlamak için önemli bir gün. Dünyanın en büyük fotoğrafçılık ve görüntüleme cihazlarının üreticisi olan Fujifilm, instax mini LiPlay hibrit kamerası ile annelerinizi memnun etmeyi başarıyor.

instax serisinin küçük ve hafif ürünü instax mini LiPlay hibrit kamera, akıllı telefondan aplikasyon aracılığıyla kontrol edilerek çekilen fotoğraflar üzerine eklenebilen 30 farklı çerçeve ve filtre seçeneğini kullanıcılarla buluşturuyor. Bir baskıyı yaklaşık 15 saniyede aktararak kesintisiz baskıyı desteklerken, tek şarj ile yaklaşık 100 instax mini baskıyı sorunsuz bir şekilde yazdırabilen instax mini Link 2, kompakt, hafif ve çizgili tasarıma sahip.

Kullanıcıların fotoğraflarını, yenilikçi yollar ve teknolojik detaylarla kişiselleştirmelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyan instax Link Serisi, birbirinden farklı ürün çeşitliliğiyle Anneler Günü’nde en güzel hediye alternatiflerinden biri olmayı başarıyor.

Arzum OKKA Rich Spin M

Arzum OKKA Rich Spin M annenizle geçireceğiniz keyifli kahve sohbetlerine lezzet katıyor. Türkiye’nin ilk karıştırıcılı cezveye sahip Türk kahvesi makinesi Arzum OKKA Rich Spin M, sütlü Türk kahvesinin yanı sıra, klasik, sert ve közde pişirme özellikleri ile bol köpüklü Türk kahvesi deneyimi sunuyor.

Annenizle karşılıklı içtiğiniz bol köpüklü bir Türk kahvesinin verdiği mutluluk bambaşkadır. Türk kahvesi tutkunlarına yepyeni bir deneyim sunan Arzum OKKA Rich Spin M, bu Anneler Günü’nde annenizle içeceğiniz Türk kahvesine yepyeni lezzetler katıyor.

Arzum OKKA Ailesi’nin diğer üyelerinde olduğu gibi, közde Türk kahvesi keyfi için yavaş pişirme özelliği bulunan Arzum OKKA Rich Spin M, 5 fincan kapasitesiyle kalabalık aileler için de ideal.

Braun FaceSpa Pro

Braun’un değiştirilebilir başlıklı ve iki kademeli hız ayarlı 3’ü 1 arada cihazı cilt bakımı rutinine heyecanlı bir yenilik getiriyor. Braun FaceSpa Pro, değişen cilt bakım ihtiyaçlarını karşılayabilmek için aynı yüz epilasyon başlığı ve temizleme fırçasının yanı sıra ergonomik tasarımlı yeni MicroVibration başlığı ile güzellik rutininize mükemmele bir adım daha yaklaştırıyor.

Nazik hareketlerle yapılan Japon cilt bakımından ilham alan MicroVibration sıkılaştırıcı metal başlık, absorban değildir ve cilt üzerinde mikro titreşim etkisi yaratıyor; krem ve serumlarınızın daha iyi uygulanabilmesi için nazik dokunuşlar yapıyor.

Metal Başlığın nazik sıkılaştırma tekniği, parmak uçlarıyla yapılan uygulamadan daha etkili; ürünü hoş şekilde uygulayarak krem veya serumun cilt üzerinde daha eşit şekilde dağılmasını sağlıyor ve bu değerli ürünlerin bir damlası bile ziyan olmuyor.

WMF KITCHENminis Meyve & Sebze Kurutucu

Annenize sağlıklı ve “ev ekonomisi odaklı” bir hediye vermeye en dersiniz? Sağlıklı atıştırmalıklar ve müsli barlar hazırlamak hiç bu kadar pratik olmamıştı… Kurutulmuş meyveleri, mantarları, otları, sebzeleri, et ve müsli barlarını marketten satın alabilirsiniz-ki fiyatları oldukça yüksektir ya da WMF KITCHENminis Meyve & Sebze Kurutucu ile artık çok sağlıklı ve lezzetli şekilde kendiniz de yapabilirsiniz.

Yüksek seviyede yer ve enerji tasarrufu sağlayan otomatik kurutucu raflarına veya silikon müsli kabına yerleştirilen her şeyi – dilerseniz gece boyunca – kurutur. Lezzetli atıştırmalıklar ve müsli barlar 5 ayarda ve sessiz bir şekilde hazırlanır.

Aşırı ısınmaya karşı koruması ve otomatik kapanma işlevi cihazın güvenliğini sağlar. Sabah kalktığınızda hazır olarak bulunan küçük ve lezzetli atıştırmalıklarınızı işe götürebilir veya çocuklarınıza verebilirsiniz. Pratik “to-go” seti içinde iki saklama kapı ve müsli bar kabı da var.

Canon PowerShot G7X Mark III/ PIXMA G3470

Sevginin, şefkatin, fedakârlık ve iyiliğin adı olan anneler, dokunduğu her detaya ışığını katıyor. Anneler Günü’nde annesine ‘iyi ki varsın’ demek isteyen ve bunu özel bir hediyeyle taçlandırmak isteyenleri Canon, fotoğraf makinesinden baskıya her ihtiyaca çözüm sunan ürünleriyle yalnız bırakmıyor.

Canon PowerShot G7X Mark III, her yere kolaylıkla götürebilecek kompakt bir tasarıma sahip; üstün 4K video kalitesi ve 20,1 megapiksel fotoğraf kalitesi ile kolay kullanımı ve mükemmel görüntü çıktılarıyla annelerin vazgeçilmezi olmaya aday. Özellikle bebeklerinin her anını kaydetmek isteyen annelerin kendi vlog serilerini oluşturmasına da yardımcı olacak bu ürün, yüksek hızda uçup giden anları yakalamayı mümkün kılıyor.

Annelerimizin eşsiz ilham ve yaratıcılıklarından aldığı güçle harikalar yaratması için ise PIXMA G3470’den daha iyi bir hediye seçeneği düşünülemez. Göz alıcı kırmızı rengi ve saflığı temsil eden beyaz rengiyle çeşitli yemek tariflerinden, evde doküman hatta çocuğunun okul ödevi ihtiyaçlarına ya da beğenilen bir fotoğrafa aklınıza gelebilecek her konuda baskı alarak evinize yepyeni bir renk ve işlevsellik katıyor.

Remington Botanicals Serisi

Yaklaşan Anneler Günü’nde en kıymetlimiz annemizi mutlu etmenin pek çok yolu var. Bu özel günde onları küçük hediyelerle sevindirmek mümkün. Elektrikli saç bakım ürünleri markalarından Remington, Anneler Günü için hediye arayanlara doğanın mucizevi bitkilerinden yararlanan Botanicals serisi saç bakım ürünlerini öneriyor. Kurutma makinesi, maşa, hava üflemeli şekillendirici ve düzleştiriciden oluşan seride annenizin saçlarını ışıl ışıl parlatacak, mis gibi kokmasını sağlayacak ve yumuşacık yapacak birçok seçenek var.

Tambour Horizon Light Up Connected Watch

Aşırı pahalı lüks eşyalara yönelmekle birlikte, aslında ne aradığınızı bildiğiniz sürece paranıza değebilecek üst düzey akıllı saatler de var. İşte bunlardan biri de Fransız moda devi Louis Vuitton tarafından üretilen Tambour Horizon Light Up Connected Watch. Altın ya da pırlanta yok, sadece Louis Vuitton markası var bu modelde. Onun dışında şık ve zarif görünüyor.

Safir cam ekrana sahip 1.2 inç AMOLED ekranlı (390×390 ve 327 ppi) model 24 saat pil dayanıklılığı sunuyor. Snapdragon Wear 4100 işlemci, 8 GB depolama ve 1 GB RAM’e sahip. Android, iOS ve HarmonyOS uyumlu.

Sennheiser CX 400BT True Wireless

Sennheiser’ın önde gelen ses teknolojisi ile güçlendirilen yeni CX 400BT True Wireless müzik sever anneler için olağanüstü bir ses deneyimi vadediyor. Kişiselleştirilebilir kontroller, uzun ömürlü pil gücü ve gün boyu konfor tasarımı sunan kulaklık, aynı zamanda günlük kullanım için de mükemmel bir tercih. Hareket halindeyken şarj edebilme özelliği bulunan CX 400BT, 7.5 saat pil ömrünün yanı sıra, şarj kutusu sayesinde ek 13 saat ile toplamda 21 saate kadar mükemmel sesi deneyimlemek isteyenler için konforu kulaklara taşıyor.

Biliyor Muydunuz?

Anneler Günü için belirli bir tarih yoktur, her Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanır…

iPhone’da anı filmi oluşturarak Onu mutlu edin.

iPhone kullanıcısıysanız “Anı Filmi” yaparak annenizi bolca gülümsetebilirsiniz. Arşivinizdeki seçilmiş fotoğraf ve videolardan oluşan, geçişler ve müzik eklenerek düzenlenmiş video olan anı filmini iPhone, iPad veya iPod touch’da hep birlikte izleyebilir; iCloud Fotoğrafları açıksa daha büyük ekranda; Mac ve Apple’da ailecek görüntüleyebilirsiniz.

Anneler Günü’nün doğuşu

Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gün. Değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır… Peki Anneler Günü’nün kökeni?

Anneler günü geleneği, Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verilen yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Yunanlılar’dan sonra Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa’nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı…

ABD’de Anna Jarvis’in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongre’nin onayıyla Amerika Birleşik Devletleri çapında genişledi ve günümüzde de global bir hal aldı.

Her yılın Mayıs ayının ikinci Pazar günü, dünyanın hemen hemen tamamında Anneler Günü olarak kutlanıyor.

Exit mobile version