Yeni Ürünleriyle Anker Soundcore!

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, müziği ve iletişimi kesintiye uğratmamak için Soundcore kategori markası altında son teknoloji ürünlerle kullanıcılarıyla buluşuyor. Son  trendlerden yararlanarak geliştirdiği ses kalitesinden ödün vermeyen ürün yelpazesini her geçen gün daha da genişleten Anker Soundcore, şimdi de iki yeni ürününü piyasaya sunmanın hazırlıklarını yapıyor. Kulak üstü kulaklıkta yüksek ses kalitesi ve 40 saate varan kulanım süresiyle dikkatleri üzerine çeken Soundcore Life Tune XR’nin yanı sıra BassUp teknolojisi ve 24 saat kesintisiz müzik keyfi sunan uygulama kontrollü hoparlörü Soundcore Motion Boom kullanıcılarla buluşmayı bekliyor.  

Tatil döneminin sona ermesi ve okula dönüş döneminin yaklaşmasıyla günlük rutinimize geri dönmeye başlıyoruz. Ancak hafta sonları planları, mesai sonrası nefes almaları ve küçük çaplı seyahatlerde hız kesmiyoruz. Müziğin keyfi için ise nerede olduğumuzun bir önemi yok. İster açık havada ister evde, ister kampta ister bahçede… Nerede olursak olalım yüksek ses kalitesi ve kesintisiz çalma süresi her zaman hakkımız. Akıllı teknolojilere yol gösteren ve eğlenceyi artıran Anker de geliştirdiği ürünlerde her zaman kullanıcılarının beklentilerini karşılamaya çaba gösteriyor. Böylece, en son trendlerden yararlanarak geliştirdiği son teknoloji ürünler de bunun en büyük kanıtı. Anker’in ses sistemleri ve kulaklıklar ürettiği kategori markası Soundcore da beklentileri aşmayı başarıyor. Son olarak piyasaya sunmaya hazırlandığı Soundcore Life Tune XR ve Motion Boom ile kullanıcılarını farklı deneyimlerin kapılarını aralamasına yardımcı oluyor. 

Ses kalitesinde beklentinizi yükseltin! 

Anker, kaliteli, yüksek performanslı ve akıllı teknolojilerle geliştirdiği geniş ürün yelpazesine sahip. Böylece, her geçen gün daha da genişliyor. Ses sistemleri üreten Soundcore kategori markası altında ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Anker, kulak üstü kulaklık ve hoparlör alanında ezberleri bozan iki yeni ürünü daha piyasaya sürüyor. Soundcore Life Tune XRmulti gürültü engelleyici modu, yüksek ses kalitesi ve 40 saate varan kulanım süresiyle kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. 

Ayrıca, uygulama aracılığıyla kişiselleştirilebilen ses deneyimi sayesinde beklentileri aşıyor. Kulak üstü kulaklık, rahat kullanımı ve şık tasarımıyla piyasaya sunuluyor.  

 

 

 

 

Anker, Soundcore kategorisi altında ürettiği hoparlör ve ses sistemleri alanında da birçok yeniliğe imza atıyor. Motion serisinin yeni ürünü olan Soundcore Motion Boom 24 saatlik çalma süresi, BassUp teknolojisi, IPX7 su geçirmez özelliği ve yüksek ses kalitesiyle kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. 30 Watt’lık ses çıkışı ve Soundcore uygulaması üzerinden kontrol edilebilen ses ayarına sahip. Şimdiden dış mekanların vazgeçilmez ürünü olmaya aday. 

Exit mobile version