Animal Crossing: New Horizons tatil güncellemesi geliyor

Animal Crossing: New Horizons kış güncellemesi gelmek üzere… Bazı tatil etkinlikleri ayarlıyor ve Nintendo‘nun devasa başarılı yaşam simülasyonuna çok ihtiyaç duyulan bazı özellikleri ekliyor. Şirket, yaklaşan iki tatil etkinliğini Şükran Günü ve Oyuncak Günü adlı bir videoda görüntüledi. Bunların neyle ilgili olduğunu anlamak için dedektif kıyafetine ihtiyacınız olmayacak.

ANIMAL CROSSING GÜNCELLEMESİYLE İLGİLİ DETAYLAR

Şükran Günü, Animal Crossing’in Şükran Günü’ndeki dönüşüdür. 26 Kasım’da Franklin adında bir aşçı plazaya uğrayacak. Malzemeleri toplayarak bir ziyafet yaratmaya yardımcı olabilirsiniz.

NINTENDO SWITCH İÇİN BLACK FRIDAY PAKETİ

24 Aralık, yani Oyuncak Günü’nde siyah burunlu ren geyiği Jingle ortaya çıkacak. Heyecanlı sakinlere hediyeler dağıtmaya yardımcı olabilirsiniz. Jingle’a yardım edersen kendine ait bir hediye alacaksın.

Önümüzdeki haftalarda adanızda ve meydanınızda giderek daha fazla tatil dekorasyonu ortaya çıkacak. Süslenmiş bir ağaç görürseniz, onu sallamak süsün düşmesine neden olabilir. Bunu tatil mobilyası yapmak için kullanabilirsin. 1-25 Aralık tarihleri ​​arasında oyuncak ve tatil kıyafetleri alabileceksiniz.

KAYITLARI FARKLI BİR NINTENDO SWITCH’E AKTARABİLİRSİNİZ

Güncelleme, daha fazla tepki ve saç stilinin yanı sıra, satın almaya devam ettiğiniz her şey için daha fazla alana ihtiyacınız olması durumunda ev depolama alanınızı genişletme seçeneği de ekler. Belki de en önemlisi, Nintendo en sonunda Animal Crossing: New Horizons’ınızı göreceli kolaylıkla başka bir Switch’e veri kaydetmenize izin verecektir.

Kış güncellemesini 19 Kasım’da indirebileceksiniz. Bir sonraki ücretsiz güncelleme Ocak ayı sonunda ulaşacaktır.

Exit mobile version