Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler

Ana karakterin çok güçlü olduğu animeler arayışında olanlar için en çok sevilen anime yapımlarını bir araya getirdik.

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler

Ana karakterin çok güçlü olduğu animeler için hikâye belirlenirken ana karakter çoğunlukla yenilmez olarak kurgulanır. Mantık çerçevesinde bakacak olursak bir hikâyenin iyi bir hikâye olabilmesi için karakterin de bir amacının olması gerekir.

Yenilmez bir karakter zaten istediği her şeye sahiptir. Bu nedenle sizden zirvedeki bir karakterin hikâyesini merak etmeniz beklenemez. Bu listedeki animelerin farkı, size keşfedecek bir hikâye vermesidir. Bunu da çok güçlü karakterin bile önüne çeşitli engeller ve tehditler çıkararak yapıyor.

Bu animeleri normal animelerden ayıran nokta da daha ilk bölümden sizi kendine bağlamasıdır. İlk bölüm, izleyicinin diziye devam edip etmemeye karar verdiği bölümdür. Bu bölüm zaten kilitleyici olmazsa seyirci genellikle o yapımdan hızla uzaklaşır. İzleyiciyi kaybetmemek isteyen yapım ekibi, bu sebepten ötürü bütün cevherlerini daha ilk bölümden ortaya koyuyor.

Bütün bunlar sizi heyecanlandırmaya yetti mi? O hâlde sizi daha fazla sabırsızlandırmadan listeye geçelim.

Ana Karakterin Çok Güçlü Olduğu Animeler Neler?

Ana karakterin kimse tarafından yenilemeyecek kadar güçlü olduğu animeler arıyorsanız bu yapımlara mutlaka göz atmalısınız. Dilerseniz gelin, her birini tek tek inceleyelim.

Hellsing

Hellsing, vampirler başta olmak üzere çeşitli doğaüstü varlıklarla dolu bir dünyada geçen bir animedir. Vampirlere karşı olarak ortaya çıkan bir örgüt olan Hellsing’in en büyük silahlarından biri olan vampir Alucard, bir vampir tarafından istilaya uğramış bir köye gönderilir.

Bu köyün neredeyse tamamı zombiye dönüştürülmüştür. Alucard gelmeden önce kolluk güçleri gönderilmiş fakat aralarından sadece birisi hayatta kalmıştır. Köyün zombiye dönüşmesine neden olan vampirin eline tam hayatta kalan son polis de düşmüşken Alucard gelir.

One Punch Man

One Punch Man, inanılmaz güçlü bir adamın hikâyesini anlatan, izleyiciye bol aksiyonlu sahneler gösteren bir animedir. One Punch Man’de ana karakter Saitama, karşısına çıkabilecek güçlü rakipler arıyor. Ne var ki en güçlü rakibini bile tek yumrukla yenebiliyor.

Trigun

Trigun aksiyon, komedi ve drama türlerinin karışımından ortaya çıkan bir diğer yapımdır. Vash, bulunması için kafasına ödül konan bir kanun kaçağıdır. Nereye giderse gitsin, ödül avcıları o yeri yerle bir etmektedir.

Noblesse

Cadis Etrama Di Raizel veya kısaca Rai karakterini merkezine alan Noblesse, kanını ele geçirmek isteyen güçlü bir birliği atlatmak için çözümü okulda bulur. Bir liseye kaydolan Rai, yeni hayatını bir öğrenci olarak yaşamaya başlar. Diğer öğrenciler üzerinde yaptığı gözlem ile her insanın günlük aktivitesi hakkında fikir sahibi olmaya başlar.

Death Note

Listedeki diğer yapımlardan farklı olarak Death Note’un ana karakterinin sadece bir yumrukla rakiplerini yenebilmesini sağlayan bir gücü yok. Onun (Light Yagami ya da Kira) sadece bir kalemi, bir de defteri var. Bu deftere kimi hayal ederek ismini yazarsa o kişi ölü bulunuyor.

İsmini yazdığı yere eğer ölüm tarihi ve ölüm sebebi yazarsa o kişi belirtilen tarihte belirtilen şekilde ölüyor. İkisini de yazmazsa ismi yazılan kişi kalp krizi geçiriyor.

Karakter yenilmez gibi görünebilir fakat hiçbir özel güce sahip olmamasına rağmen onu zekâsı ile yenebilecek L lakaplı bir rakibi de var. Bu rakibin gerçek ismini kimsenin bilmemesinden ötürü onu öldüremiyor.

L, Kira’nın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye onun gerçekte nerede yaşadığını bularak öğreniyor.

Ana karakterin çok güçlü olduğu animeler listesi bu kadardı. Sizin de listeye eklemek istediğiniz bir anime varsa yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Anime izlemek yerine oynamak isterseniz en iyi anime oyunlarına da göz atmanızı tavsiye ederiz.

Exit mobile version