Among Us’ın alternatifi Project Winter geliyor

Popüler Among Us oyununa yeni bir alternatif, hem PC hem de Xbox’a ‘Project Winter’ adıyla gelecek. Bir süredir Steam’de çıkan oyun, popüler mobil oyunla aynı konseptlere sahip. Ancak Among Us’ta olmayan bir kaç ekstra özellik ile geliyor.

AMONG US POPÜLER OLDU, PROJECT WINTER ORTAYA ÇIKTI

2020’yi devralan mobil oyun, yeni yılda da popülerliğini korudu. Among Us, son zamanlarda Nintendo Switch ve yakında Xbox gibi birçok platforma geldi. Dünyanın her yerinden hayranlar, oyunu hayran sanatı, haritaların farklı yeniden anlatımları ve çok sayıda geçiş yoluyla kucakladı. Ancak oyunlarda bir tür popüler hale geldiğinde, diğer birçok oyun da ortaya çıkmaya başlar. Ve işte Project Winter budur.

Roblox oyunu 30 milyar dolar değerine ulaştı

Project Winter’ın arkasındaki geliştirme ekibi Other Ocean Group’a göre, oyunun öncülü, dağların buzlu tundrasında, kalın bir vahşi doğa ve kar fırtınası örtüsü ile örtülmüş olmasıdır. Sekiz takım arkadaşı, diğer takım üyelerinin “ölümcül niyetlerine” göz kulak olmaya çalışırken etraflarındaki dehşetten kaçmak için birlikte çalışmalıdır. Oyun, işçiliği ve kaynak toplamayı içerirken aynı zamanda oyuncuları birbirleriyle konuşmaya teşvik eder. Çünkü takım çalışması söz konusu değilse “boz ayılar” ve sabotaj olacaktır. Project Winter’ı Aramızdan biraz farklı kılan şey, yalnızca halihazırda bir ses yakınlığı özelliğine sahip olması değil. Aynı zamanda yakın gelecekte Xbox kullanıcıları için de mevcut olacak.

PROJECT WINTER KULLANICILAR İÇİN DAHA CAZİP

Among Us oyununa benzer bir oyun için bu, oyuncuların duymayı sevdiği türden haberlerdir. Popüler oyun, birçok kullanıcının kullandığı bir ses yakınlık moduna sahiptir. Böylece metin sohbeti eski hale gelir. Bununla birlikte, bir mod olduğu için, Xbox veya Nintendo Switch’teki kullanıcıların buna erişimi yoktu. Bu da bu yeni alternatifi göze biraz daha çekici kılıyor. Sadece bu değil, aynı zamanda bununla ilgili biraz daha fazla oyun var gibi görünüyor. Hayatta kalma ve işçilik mekaniği yoluyla. Öyle olsa bile, birçok kişi Among Us’ın daha basit oyununu tercih edebilir.

Among Us, mobil cihazlarda popüler olmaya devam ederken, hayranların sürekli olarak insanların eğlenmesi için geçitler hazırlamasıyla birlikte, değişim zamanının gelebileceğini inkar etmek mümkün değil. Ve bunu isteyen oyuncular için, Project Winter cevap olabilir. Oyun Steam’de zaten mevcut. Ancak 26 Ocak’ta Xbox ve Windows 10’da çapraz oynamanın yanı sıra bu abonelerin keyfini çıkarması için Xbox Game Pass de sunulacak.

Exit mobile version