Among Us oyununun PlayStation çıkış tarihi belli oldu!

Among Us, PlayStation oyun konsoluna geliyor. Oyununun başarı hikayesini bu kadar ilginç kılan şeyin büyük bir kısmı, oyunun konsollarda olmadan patlamış olması. Neyse ki, Among Us nihayet daha fazla platforma doğru yol alıyor. Hayranların artık PlayStation’a ne zaman gelebileceğine dair bir fikri var.

Among Us’ın bir PlayStation sürümü Nisan ayında duyuruldu. Hayranlar oyunun neleri kapsayacağına dair bir fikir edindi. Among Us için şimdiye kadar yayınlanan içeriğin yanı sıra; oyunun PlayStation sürümü, ekip arkadaşları için özel bir dış görünüm içerecek. Ratchet görünümünü giymelerine izin veren bu eğlenceli eklenti; beraberindeki Clank evcil hayvanı tarafından daha da iyi hale geldi. Açıklama sadece belirsiz bir 2021 çıkış tarihi sağlarken; hayranların gelecek ay başlayacak olan oyuna dikkat etmesi gerekiyor.


İlginizi Çekebilir: Among Us, 2020’nin en çok indirilen mobil oyunu oldu


AMONG US PLAYSTATION VERİTABANINDA GÖRÜNDÜ

PlayStation güncelleme dosyalarını takip ettiği bilinen bir kaynak olan @PlayStationSize’a göre; oyun şu anda veri tabanında görünür durumda. Çıkış tarihi de 31 Ağustos olarak ortaya çıktı. Hayranlara oyunun ne zaman başlayacağına dair olası bir onay veriyor. 31 Ağustos, video oyunu sürümleri için ortak bir tarih olan Salı gününe denk geldiğinden; bir lansman günü için uygun bir seçenek gibi duruyor. Bununla birlikte, Among Us hayranları sızıntının kesin olmadığını bilmelidir.

@PlayStationSize tarafından belirtildiği gibi, bu sadece oyun için bir yer tutucu tarihtir. Geçmişte, hayranların yalnızca yer tutucu olduklarını öğrenmek için çıkış tarihleri ​​konusunda çok fazla heyecanlandığı birçok kez oldu. Aynı şey burada da ortaya çıktı. Bu nedenle, PlayStation kullanıcılarının Among Us geliştiricisi Innersloth‘un bir çıkış tarihi açıklamasını beklemesi en iyisi olacaktır. Kesinlikle doğru olsa da, söylentiler her zaman bir tuz tanesi ile alınmalıdır.

OYUN AYNI ZAMANDA XBOX’A DA GELECEK!

Oyuncular, Amons Us’ın PS4 ve PS5 sürümlerinin ne zaman geleceği konusunda artık bir fikre sahip olsa da; bu tarih Xbox için de aynı olacak. Yakın zamanda Xbox’ın E3 vitrininde gösterilen oyunla birlikte, Microsoft’un platformlarına er ya da geç gelebileceği açık. Buna karşılık, bu tamamen spekülasyon olsa da; 31 Ağustos çıkış tarihinin Xbox One ve Xbox Series X sürümleri için de geçerli olma ihtimali var. Her ikisi de heyecana kapılmaya hevesli PlayStation ve Xbox kullanıcıları ile aynı gün her iki tarafın da “sahtekarlar” olarak oynadığını görmek harika olurdu.

Şimdilik, PlayStation hayranlarının Innersloth’un oyunun söylenti çıkış tarihini onaylamasını veya reddetmesini beklemesi gerekecek. Bu haber gelene kadar PlayStation kullanıcıları, sadece yüksek IQ’lu Among Us’ın oyunlarını oynamak yerine izlemekle yetinecekler.

Among Us şimdi PC, Twitch ve mobil cihazlarda mevcut. 2021’de PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S desteği geliyor.

Exit mobile version