Amazon, Crucible oyununu bitiriyor

Amazon, 2014’ten beri geliştirilmekte olan, oynaması ücretsiz, çok oyunculu bir bilimkurgu olan Crucible oyununun fişini çekti. Oyun Mayıs’ta çıktı, ancak geliştirici Temmuz ayında tekrar kapalı betaya koymaya karar verdi. Sektör, çevrimiçi devin oyun segmentine girmesinden korkmuştu.

“Fortnite” gibi mega hitlerle rekabet etmesi amaçlanan ücretsiz oynanabilen oyun, 2014’ten beri geliştirilmesinin ardından ilk olarak Mayıs ayında piyasaya sürüldü. Ancak gözden geçirenler tarafından tarandıktan sonra hızla beta sürümüne geri çekildi.

PUBG MOBILE’A AĞIR SİLAHLAR MODU

AMAZON GAMES AÇIKLADI

Bir blog gönderisinde, Amazon Games‘teki geliştirme ekibi, oyunculardan gelen geri bildirimleri değerlendirdikten sonra, projenin fişini çekmeye karar verdiğini söyledi.

Amazon’un geliştirme ekibi “Hayranlarımızın çabalarımızın etrafında toplanma şeklini çok takdir ediyoruz. Son birkaç ayda yaptığımız değişikliklere verdiğiniz yanıtları görmeyi çok sevdik. Ancak sonuçta Crucible için ileride sağlıklı ve sürdürülebilir bir gelecek göremedik” ifadelerini kullandı.

Oyun üzerinde çalışan geliştiriciler, gelecek yıl piyasaya sürülecek olan “World of Warcraft” tarzı devasa çok oyunculu oyun “Yeni Dünya” da dahil olmak üzere diğer projelere kaydırılacak.

AMAZON CRUCIBLE SATIN ALIMLARINDA PARA İADESİ

Amazon, Crucible için oyun içi satın alımlara para harcamış olan kullanıcıların paralarının tamamen iade edileceğini ve oyuna 9 Kasım’a kadar erişebileceklerini söyledi.

Crucible, insanların yayıncılarla birlikte Twitch’te oynayabilecekleri New World ve Pac-Man Live Studio ile birlikte Amazon’un ilk oyunlarından biriydi.

Exit mobile version