Disney Plus’ta Yayımlanacak Aktris’ten İlk Fragman Geldi

Aktris fragmanı, beklenen Disney Plus dizisine ilk derinlemesine bakış atmanızı sağlamak üzere Disney+ Türkiye kanalında yayımlandı.

Aktris fragmanı

Aktris fragmanı yayımlandı. Netflix’in Türkiye’ye geldiği ilk zamanlardaki gibi yerli yapımlarla diğer platformlardan daha çok tercih edilmeye başlanmak için yerli yapımlara ağırlık veren Disney Plus’ın bir sonraki dizisinin fragmanı, izleyicilere diziye önemli bir bakış atma fırsatı tanıyor.

Başrol oyuncusu olarak Pınar Deniz’in yer alacağı dizide Deniz’e eşlik edecek oyunculardan birinin Uraz Kaygılaroğlu olduğu görülüyor. İkilinin yer aldığı projeler ve sergilediği oyunculuk performansı göz önünde bulundurulduğunda canlandıracakları karakterlere harika bir uyum sağlayacaklarından şüphe duyulmuyor.

Disney+ üzerinden yayımlanan Türk dizileri özellikle son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan dizilerin önemli bir kısmını oluşturuyor. Fragmanı izleyen seyircilerin tepkisine bakılacak olursa söz konusu dizilerin arasına Aktris’in girmesi de kaçınılmaz olabilir.

Aktris Fragmanı Nasıl İzlenir?

Fragmanı izlemek için aşağıda yer alan video oynatıcısındaki başlatma butonuna basabilirsiniz.

Fragmanı izledikten sonra dizi ile ilgili ilk beklentilerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle ve diğer izleyiciler ile paylaşabilirsiniz.

Aktris Ne Zaman Çıkacak?

Aktris, 31 Mayıs 2023 tarihinde Disney Plus’a gelecek. Bu tarihten itibaren dizi Disney+ aboneliği olan kullanıcılar tarafından platform üzerinden izlenebilecek.

İzleyiciler büyük bir heyecanla beklemeye sadece birkaç gün daha devam etmek zorunda gibi görünüyor. Mayıs ayının sonunda hayran kitlesi ile beklenen buluşma gerçekleşecek.

Aktris Oyuncuları

Aktris’te yer alacak oyuncular arasında Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin ve Ahmet Rıfat Şungar bulunuyor.

Exit mobile version