En İyi Aksiyon Oyunları Neler?

Aksiyon oyunları ile ilgili geniş bir yelpaze bulunuyor. İşte PC ve oyun konsolları üzerinden oynayabileceğiniz en başarılı video oyunları!

Aksiyon oyunları, özellikle son dönemde dünya çapında milyonlarca oyuncu arasında oldukça popülerdir. Bu oyunlar ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Siz de bu tarzda bir oyun arıyorsanız aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Aksiyon Oyunları Listesi

  1. Red Dead Redemption 2
  2. Grand Theft Auto V
  3. Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  4. Batman Arkham Knight
  5. Rise of the Tomb Raider
  6. The Last of Us Remastered
  7. Devil May Cry 5
  8. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  9. God of War
  10. Mafia 2

1. Red Dead Redemption 2

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan Red Dead Redemption 2, 26 Ekim 2018 tarihinde piyasaya sürüldü. 1999 yılında geçen video oyunu, Vahşi Batı temasını seven oyunculara hitap ediyor.

Red Dead serisinin üçüncü oyununda Van der Linde çetesinin bir üyesi olan Arthur Morgan’ı kontrol ediyorsunuz. Açık dünya temasına sahip olan yapım, başarılı atmosfer ve kaliteli grafikler ile dikkat çekiyor.

2. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunu olan GTA 5 PlayStation 3, Xbox 360, PC, PlayStation 4 gibi pek çok platformda yer alıyor. Açık dünya temasına sahip olan yapımda Michael De Santa, Franklin Clinton ve Trevor Philips olmak üzere üç adet oynanabilir karakter bulunuyor.

Çıktığı ilk gün 800 milyon dolar hasılat elde eden GTA V, ilk üç günde ise 1 milyar dolar kazanmayı başardı. Tek oyunculu modun yanı sıra çevrim içi oyun modunun da yer aldığı oyun, aksiyon türünü seven oyunculara keyifli vakit sunuyor.

3. Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Raven Software ve Beenox tarafından geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare Remastered, çoğu oyuncu için en iyi Call of Duty oyunudur. CoD: Modern Warfare isimli oyunun yenilenmiş sürümü kaliteli grafiklere sahip.

4. Batman Arkham Knight

Açık dünya temasına sahip olan Batman Arkham Knight, Batman oyunları arasında ön plana çıkmayı başarıyor. Rocksteady Studios tarafından geliştirilen yapım, 23 Haziran 2015 tarihinde satışa sunuldu. Oyun özellikle oynanış mekaniği ile dikkat çekiyor.

5. Rise of the Tomb Raider

Başarılı Tomb Raider oyununda Lara Croft, ölümsüzlüğün sırrını keşfetmek için yeni bir maceraya çıkıyor. Pek çok gizemin yer aldığı bir dünyada geçen Rise of the Tomb Raider’da keyifli vakit geçirebilirsiniz.

6. The Last of Us Remastered

Yayıncılığını Sony Computer Entertainment’ın üstlendiği The Last of Us Remastered, 29 Temmuz 2014 tarihinde PlayStation 4 platformuna özel olarak çıktı. Joel ve Ellie’nin hikayesini konu alan video oyununda hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Bu oyunu beğenirseniz The Last of Us Part II’ye de göz atabilirsiniz.

7. Devil May Cry 5

Aksiyon türünün en başarılı örneklerinden bir tanesi olan Devil May Cry 5, 8 Mart 2019 tarihinde piyasaya sürüldü. Capcom tarafından geliştirilen oyunda çok başarılı oynanış mekaniği ve bölüm tasarımları bulunuyor.

8. Spider-Man: Miles Morales

Marvel’s Spider-Man’in devamı niteliğinde olan Spider-Man: Miles Morales, PlayStation 4 ve PlayStation5 platformlarında mevcut. Insomniac Games tarafından geliştirilen süper kahraman oyunu Miles Morales’e dayanıyor.

9. God of War

Santa Monica Studio tarafından geliştirilen God of War, 20 Nisan 2018 tarihinde satışa sunuldu. 2018’de Yılın Oyunu ödülüne sahip olan başarılı yapım, Kratos ve oğlu Atreus’un hikayesini konu alıyor. Oyunun PC sürümü 14 Ocak 2022 tarihinde çıkacak.

10. Mafia 2

Açık dünya temasına sahip olan Mafia 2, 22 Mart 2011 tarihinde çıktı. 1940’lı ve 1950’li yıllarda geçen video oyunu, dönemin atmosferini çok başarılı bir şekilde yansıtıyor. Başarılı hikayeye sahip olan Mafia 2’de kaliteli müzikler mevcut. GTA tarzı bir oyun arıyorsanız ve aksiyon oyunları seviyorsanız bu yapıma bir göz atabilirsiniz.

Exit mobile version